Išskirtinis telefonas gaiviųjų gėrimų mėgėjams: pademonstruotas riboto leidimo „Coca-Cola“ išmanusis, pamatykite tai pirmieji!

Lukas Snarskis

2023-02-10, 12:37

0 komentarų

Technologijų kompanijos dažnai bendradarbiauja su kitais žinomais prekiniais ženklais tam, kad pasiūlytų išskirtinius produktus. Tokios kooperacijos sulaukia nemažo susidomėjimo, o tai leidžia pasiekti didesnius pardavimus bei populiarinti savo įrenginius.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Išskirtinis telefonas gaiviųjų gėrimų mėgėjams: pademonstruotas riboto leidimo „Coca-Cola“ išmanusis, pamatykite tai pirmieji!

Kaip ir buvo tikėtasi, šiandien įvyko specialus „Realme“ kompanijos pristatymas, kurio metu buvo pademonstruotas išmanusis telefonas, kuris papuoštas „Coca-Cola“ simbolika. Tiesa, tai nėra visiškai naujas įrenginys, mat „Realme“ čia panaudojo „Realme 10 Pro“ modelį, kuris oficialiai pristatytas buvo dar visai neseniai. Skelbiama, kad „Coca-Cola Edition“ variantas bus parduodamas ribotu tiražu ir pirkėjams bus pasiūlyta tik 1000 tokių telefonų, o jų kaina sieks 240 eurų.

„Realme“ ir „Coca-Cola“ pristatytas išmanusis telefonas pirkėjus pasieks specialioje dėžutėje, kuri papuošta firminėmis gaiviųjų gėrimų gamintojo spalvomis – tai juoda ir raudona. Specialioje dėžutėje rasime ne tik „Realme 10 Pro“ išmanųjį, bet ir lipdukų, SIM kortelių adatėlę, kuri bus kamštelio formos, o taip pat ir „Realmeow“ talismaną bei kortelę, kuri žymės įrenginio numerį – nuo 0001 iki 1000.

„Realme“ išskirtinai papuošė ne tik išmaniojo telefono įpakavimą, bet ir patį telefoną. „Realme 10 Pro Coca-Cola Edition“ taip pat bus papuoštas raudonai juodos spalvos dizainu, o analogiškų pakeitimų sulauks ir programinė įranga. Šis įrenginys naudos net ir specialius pranešimų garsus, o skambėjimų tonas bus toks pats kaip „Coca-Cola“ firminė daina.

Priminsime, kad „Realme 10 Pro“ pasižymi 6,72 colių įstrižainės LCD ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu, o viršutinėje dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 695“ procesoriumi bei turės 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. „Realme“ pasiūlys ir atminties kortelių palaikymą, o įrenginio veikimą palaikys 5000 mAh talpos baterija su 33W greituoju įkrovimu. Telefone jau įdiegta ir „Android 13“ operacinės sistemos versija su „Realme UI 4.0“ vartotojo sąsaja.

„Realme 10 Pro“ nugarėlėje rasime dvigubą kamerą, o pagrindinė jų naudos 108 MP raiškos vaizdo jutiklį. Žemiau rasime 2 MP gylio sensorių. Verta paminėti, jog šis modelis taip pat turi šoninėje briaunoje įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį, o taip pat yra aprūpintas stereo garsiakalbiais.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas