Jau galima įsigyti naująjį „OnePlus Nord CE4 Lite 5G“ išmanųjį telefoną: gamintojas siūlo 50 eurų nuolaidą bei prideda 69 eurų vertės dovaną

Lukas Snarskis

2024-07-02, 13:00 (atnaujinta 2024-07-09, 12:27)

0 komentarų

Pastarąsias kelias savaites netilo kalbos apie „OnePlus“ planus pristatyti naują išmanųjį telefoną, o tai pagaliau įvyko ir oficialiai. Kinijos kompanijos atstovai pademonstravo naująjį „Nord CE4 Lite“ modelį, kuris bus prieinamas ir Europoje.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Jau galima įsigyti naująjį „OnePlus Nord CE4 Lite 5G“ išmanųjį telefoną: gamintojas siūlo 50 eurų nuolaidą bei prideda 69 eurų vertės dovaną

Naujojo „OnePlus Nord CE4 Lite“ pristatymas įvyko dar birželio mėnesį, tačiau prekyboje išmanusis telefonas pasirodo tik dabar. „OnePlus“ naujiena jau prieinama ir lietuviams, o gamintojas pateikia ir specialų pasiūlymą, kuris leis sutaupyti 50 eurų.

Išmanusis telefonas dabar parduodamas tik už 279 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Už šią kainą jūs gausite 8 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties turintį modelį bei galėsite rinktis iš dviejų skirtingų spalvų – mėlynos ir sidabrinės.

Ir tai dar ne viskas. „OnePlus Nord CE4 Lite“ pirkėjai dovanų gaus ir „Nord Buds 2“ belaidžius ausinukus, kurių vertė siekia 69 eurus.

„OnePlus Nord CE4 Lite“ specifikacijos

„OnePlus Nord CE4 Lite“ turės 6,67 colių įstrižainės OLED ekraną su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojama panelė pasiūlys iki 1 200 nitų ryškumą. Viršutinėje jo dalyje – nedidelis apskritimas, kur rasime įmontuotą 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą. Po pačiu ekranu – ir pirštų antspaudų jutiklis.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 695“ procesoriumi, o šis lustas buvo naudotas tiek „Nord CE 2 Lite“, tiek ir „Nord CE 3 Lite“ variantuose. Ši „OnePlus naujiena turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Įrenginys palaikys ir atminties korteles, o taip pat turi du SIM kortelių lizdus su 5G ryšio palaikymu.

„OnePlus Nord CE4 Lite“ nugarėlėje – dvi kameros. Pagrindinė jų pasiūlys 50 MP raiškos vaizdo jutiklį, o antroji – 2 MP objektyvas, skirtas portretams. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 500 mAh talpos baterija su 80W įkrovimo galimybe. Gamintojo teigimu, pilnas įkrovimas truks 52 minutes.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas