Kamerų ekspertai įvertino naujausią „Apple“ flagmaną: pelnė itin aukštą reitingą, nusileidžia tik kinų sukurtam įrenginiui

Lukas Snarskis

2023-09-28, 07:46

0 komentarų

Tikriausiai kiekvienas, kuris domisi išmaniųjų telefonų naujienomis, yra girdėjęs apie „DxOMark“ kompaniją, kuri testuoja ir vertina naujausių produktų kamerų galimybes. Ir nors šių ekspertų suteikiami vertinimai dažnai sukelia tam tikrų abejonių, tačiau jų reitingai vis dar yra viena populiariausių tarp daugumos entuziastų.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Kamerų ekspertai įvertino naujausią „Apple“ flagmaną: pelnė itin aukštą reitingą, nusileidžia tik kinų sukurtam įrenginiui

„DxOMark“ kamerų ekspertai išbandė vieną naujausią „Apple“ išmanųjį telefoną. Kaip žinia, JAV technologijų milžinė neseniai pristatė „iPhone 15“ serijos įrenginius, o specialistai įvertino naująjį „iPhone 15 Pro Max“ flagmaną.

Naujasis „Apple“ išmanusis pelnė 154 taškų įvertinimą, o tai leido šiam įrenginiui įsitvirtinti antroje „DxOMark“ reitingo vietoje. Naujasis flagmanas nusileidžia tik „Huawei P60 Pro“ išmaniajam telefonui, kuris yra pelnęs 156 taškus.

„DxOMark“ pažymi, jog naujasis „iPhone 15 Pro Max“ siūlo puikų nuotraukų ryškumą bei kontrastą, tikslią ekspoziciją net ir naktinėse fotografijose bei puikiai atkuriamus odos atspalvius. Ekspertų reitinge „Apple“ flagmanas pelnė aukščiausius įvertinimus dėl nuotraukų ekspozicijos, spalvų, tekstūros, o taip pat ir bokeh efektą.

Priminsime, jog „iPhone 15 Pro“ serijos išmanieji telefonai ir toliau naudos 48 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, kuri buvo ir praėjusių metų modeliuose. Tiesa, jeigu anksčiau vartotojai gaudavo 12 MP nuotraukas, tai dabar jos bus 24 MP. „Apple“ atstovų teigimu, su tokiu pačiu kiekiu šviesos, tačiau daugiau detalumo, įrenginiai galės fiksuoti dar geresnes nuotraukas.

Bene didžiausias atnaujinimas – tai atnaujintas teleobjektyvas, kuris naudojamas „iPhone 15 Pro Max“ modelyje. Šis galės pasiūlyti 5x optinį priartinimą, kuomet pernai tokios galimybės siekė tik 3x. Nesunku nuspėti, jog tai suteiks geresnes priartinimo galimybes.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas