Kardinalūs pokyčiai pasieks „Samsung“ išmaniuosius telefonus: metų pabaigoje sulauksime atnaujinimo, kuris pretenduoja tapti vienu didžiausiu „One UI“ istorijoje, sužinokite, kas keisis

Lukas Snarskis

2024-07-17, 14:55

0 komentarų

JAV technologijų bendrovė „Google“ kasmet pristato naują „Android“ operacinės sistemos versiją, o šių metų pabaigoje daugelis galės išbandyti „Android 15“ platformą. Ne išimtis yra ir „Samsung“ telefonų turėtojai.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Kardinalūs pokyčiai pasieks „Samsung“ išmaniuosius telefonus: metų pabaigoje sulauksime atnaujinimo, kuris pretenduoja tapti vienu didžiausiu „One UI“ istorijoje, sužinokite, kas keisis

Spalio 3 dieną turėtų įvykti „Samsung Developer Conference 2024“ renginys, kurio metu tikimasi išvysti ir naująją „One UI“ vartotojo sąsajos versiją. „Samsung“ turėtų pademonstruoti „Android 15“ operacinės sistemos pagrindu sukurtą „One UI 7“ variantą.

Tikimasi, kad „Samsung“ laikysis panašios strategijos kaip ir praėjusiais metais, kuomet pademonstravo „One UI 6“ vartotojo sąsajos versiją, o po mėnesio ji pasiekė pirmuosius išmaniųjų telefonų turėtojus. Veikiausiai analogiška strategija bus taikoma ir šiemet, kas reiškia, kad vartotojai „One UI 7“ galės išbandyti lapkričio pradžioje.

Šaltinių Kinijoje teigimu, naujoji „One UI“ vartotojo sąsajos versija gali išsiskirti savo dizaino sprendimais ir pasiūlys bene didžiausia atnaujinimą nuo tada, kai ši sąsaja buvo pristatyta pirmąkart. „One UI 7“ gali turėti kardinalių dizaino pokyčių, o tarp jų ir visiškai perdarytos programėlių piktogramos.

Naujoji „One UI 7“ vartotojo sąsajos versija gali pasiūlyti ir naujas programėlių piktogramų pritaikymo parinktis. Šiuo metu „Galaxy“ naudotojai, norėdami pertvarkyti piktogramas, turi naudotis „Good Lock“ aplikacija.

Kaip jau minėjome, „One UI 7“ bus pagrįsta „Android 15“ operacinės sistemos, kurią „Google“ oficialiai pristatys rugpjūčio mėnesį, kartu su „Google Pixel 9“ serijos išmaniaisiais telefonais. Be to, tikimasi, kad „Samsung“ programinės įrangos atnaujinime bus įdiegtas vertikaliai slenkantis programėlių stalčius. Laukiama ir naujų „Galaxy AI“ galimybių.

Pietų Korėjos milžinė jau testuoja naująją „One UI“ platformos versija. Verta prisiminti, jog „Geekbench“ platformoje buvo aptikti „Galaxy S24+“, „Galaxy S23 Ultra“ ir „Galaxy S22“ serijos išmanieji telefonai, kurie jau veikė su „Android 15“ ir „One UI 7“ rinkiniu. Norėdami sužinoti, kurie įrenginiai turėtų gauti šį atnaujinimą - rekomenduojame peržvelgti mūsų tekstą su pilnu sąrašu, kurį rasite paspaudę čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas