Karščiausios „Xiaomi“ metų naujienos – dar liepos mėnesį: bendrovės atstovai atskleidė, kur bus gaminami naujieji „Mix Fold“ ir „Mix Flip“ įrenginiai, pristatymas jau netrukus

Lukas Snarskis

2024-07-09, 16:35 (atnaujinta 2024-07-26, 16:29)

0 komentarų

Kinijos technologijų bendrovė „Xiaomi“ dar 2021 metų pabaigoje pristatė daugelio ilgai lauktą „Mix 4“ serijos flagmaną. Gamintojas jau kuris laikas kuria ir atlenkiamą išmanųjį telefoną, kuris turėtų būti žinomas kaip „Xiaomi Mix Flip“.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Karščiausios „Xiaomi“ metų naujienos – dar liepos mėnesį: bendrovės atstovai atskleidė, kur bus gaminami naujieji „Mix Fold“ ir „Mix Flip“ įrenginiai, pristatymas jau netrukus

Dar nepristatyti „Xiaomi“ sulenkiami išmanieji telefonai jau ne kartą buvo pastebėti įvairiose sertifikavimo duomenų bazėse. Bendrovės vadovas Lei Junas dabar atskleidė tai, jog „Mix Fold 4“ ir „Mix Flip“ modeliai bus pristatyti jau šį mėnesį.

„Xiaomi“ vadovas paskelbė, jog abu išmanieji telefonai bus gaminami naujoje bendrovės gamykloje, kuri žinoma kaip „Xiaomi Smart Factory“ ir yra įsikūrusi Čangpingo rajone, Pekine. Šių patalpų plotas siekia 81 tūkst. kv. metrų, o bendrovė į ją investavo daugiau nei 300 mln. eurų.

Gamykloje įdiegta tai, ką L.Junas vadina išmaniąja gamybos platforma. Ji gali savarankiškai priimti sprendimus ir juos vykdyti, kad pagerintų procesus. „Xiaomi“ išsamiai paaiškino, kad tai apima įrangos problemų diagnozavimą ir net automatizuotą žaliavų ir komponentų pirkimą.

Kalbant apie naujus sulenkiamus „Xiaomi“ išmaniuosius telefonus, iki liepos pabaigos liko tik kiek daugiau nei trys savaitės, o tai reiškia, kad artimiausiu metu turėtų prasidėti ir oficialūs įrenginių anonsavimai. Kinijos bendrovė dažnai atskleidžia nemažai informacijos dar iki pristatymo, kažko panašaus tikimasi ir dabar.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas