Kinai ir toliau kopijuoja „Apple“: oficialiai pristatytas naujasis „Realme C55“ išmanusis telefonas

Kinijos kompanija „Realme“, kuri priklauso „Oppo“ bendrovei, į išmaniųjų telefonų rinką įsiveržė lyg viesulas. Vos per keletą metų šis gamintojas įsitvirtino rinkoje ir dabar yra puikiai žinomas daugeliui. Jeigu šio gamintojo dar kas nors ir nežinojo – tai dabar tikrai žinos visi.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Kinai ir toliau kopijuoja „Apple“: oficialiai pristatytas naujasis „Realme C55“ išmanusis telefonas

Kaip ir buvo tikėtasi, šiandien „Realme“ pristatė „Realme C55“ išmanųjį telefoną, kuris pasiūlys „Mini Capsule“ galimybę. Naujoji funkcija yra analogiškas sprendimas kaip „Apple“ naudojamas „Dynamic Island“. Čia, kaip ir naujausiuose „iPhone“ modeliuose, matysime informaciją apie išsikraunančią bateriją, įkrovimo statusą, žingsnių skaičiavimą ir panašią informaciją.

Išmanusis telefonas pasižymės 6,72 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška bei 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojamos panelės maksimalus ryškumas turėtų siekti 680 nitų, o viršutinėje ekrano dalyje rasime 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą.

Naujasis „Realme“ įrenginys veiks su „MediaTek Helio G88“ procesoriumi bei pasiūlys dvi atminties konfigūracijas – tai 6 GB arba 8 GB operatyviosios (RAM) bei atitinkamai 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Verta pastebėti, kad „Realme C55“ pasiūlys ir virtualios RAM atminties galimybę, kas suteiks atitinkamai 6 arba 8 GB papildomos operatyviosios atminties. Išmanusis telefonas palaikys ir atminties korteles iki 1 TB.

„Realme C55“ nugarėlėje rasime dvigubą kamerų sistemą, o pagrindinis objektyvas bus aprūpintas 64 MP raiškos vaizdo jutikliu. Antrojo objektyvo savybės kol kas nėra žinomos, tačiau tai turėtų būti plataus kampo kamera. Išmanusis telefonas taip pat turės 5 000 mAh talpos bateriją su 33W greituoju įkrovimu. Įrenginys pirkėjus pasieks su „Realme UI 4.0“ vartotojo sąsaja, kuri sukurta pagal „Android 13“ operacinės sistemos versiją.

Verta paminėti ir tai, jog išmanusis telefonas turi ausinių lizdą bei palaiko NFC, o pirkėjams jis bus prieinamas dviejų spalvų. Pranešama, jog pigiausias „Realme C55“ modelis kainuos nuo 155 eurų. Tiesa, kada įrenginys pasirodys Europoje – kol kas neskelbiama.

1 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas