Kinijos milžinė pasiruošusi sudrebinti Europos telefonų rinką: vienas įspūdingiausių 2023 metų telefonų – pakeliui į Europą

Lukas Snarskis

2023-08-10, 12:30

0 komentarų

Kinijos kompanija „Honor“, po atsiskyrimo nuo „Huawei“, neslepia ambicingų planų, o tai puikiai iliustruoja ir naujausi bendrovės išmanieji telefonai. Bendrovė šiemet jau pristatė ne vieną flagmaną, o taip pat ir įspūdingą sulenkiamą išmanųjį.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Kinijos milžinė pasiruošusi sudrebinti Europos telefonų rinką: vienas įspūdingiausių 2023 metų telefonų – pakeliui į Europą

Rugsėjo pradžioje įvyks kasmetinį „IFA Berlin 2023“ technologijų paroda, o joje dalyvauti ketina ir „Honor“ kompanijos atstovai. Neseniai buvo išplatintas oficialus pranešimas, kuriame teigiama, jog jau rugsėjo 1 dieną bus surengta ir speciali spaudos konferencija, kurios metu – naujienos europiečiams.

„Unfold Tomorrow“ spaudos konferencijos metu turėtų būti pristatytas „Honor Magic V2“ sulenkiamas išmanusis telefonas, kuris taps prieinamas ir Europoje. Kaip žinia, šis flagmanas jau buvo pademonstruotas Kinijos rinkoje, tačiau dabar bendrovė nusprendė jį atgabenti ir į kitus regionus.

Tiesa, „Honor“ išplatintame reklaminiame plakate matyti ir dar vienas išmanusis telefonas. Nors kompanijos atstovai ir neatskleidžia koks tai bus įrenginys, tačiau panašu, jog tai gali būti dar vienas sulenkiamas modelis.

Priminsime, jog naujasis „Magic V2“ modelis bus vos 9,9 mm storio, o jo svoris sieks 231 gramus. Taigi, tai ne tik ploniausias, bet ir vienas lengviausių tokio tipo produktų. Iki šiol ploniausias sulenkiamas įrenginys rinkoje buvo „Xiaomi Mix Fold 2“, kurio korpuso storis sulenkus siekė 11,2 mm, o svoris – 262 gramai.

Dar viena naujovė, kurią pasiūlys „Honor“ flagmanas - bepakopis viengubo korpuso vyrių mechanizmas, kuriame naudojamas bendrovės sukurtas 3D atspausdintas titano lydinio dangtelis. Atlenkimo mechanizme taip pat naudojami specialūs trumpi varžtai vyrio komponente. Nors oficialiai šis išmanusis telefonas neturi jokio atsparumo sertifikato, gamintojo teigimu, „Magic V2“ yra atsparus vandens lašams.

Naujasis „Honor Magic V2“ aprūpintas 7,92 colių įstrižainės LTPO OLED ekranu su 2 156 x 2 344 taškų raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojama panelė palaiko HDR 10+, o maksimalus ryškumas siekia 1 600 nitus. Pagrindinis ekranas taip pat turi nedidelį apskritimą, kur įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Kaip jau minėjome, oficialus „Magic V2“ pristatymas Europoje įvyks jau rugsėjo 1 dieną. Visą naujausią informaciją, kaip ir įprasta, rasite mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas