Kinijos technologijų milžinė dar labiau pučia raumenis: sudarė bendradarbiavimo sutartį su „Porsche Design“, aiškėja, kada išvysime pirmąjį produktą

Lukas Snarskis

2023-12-17, 07:31

0 komentarų

Kinijos kompanija „Honor“, po atsiskyrimo nuo „Huawei“, neslepia ambicingų planų, o tai puikiai iliustruoja ir naujausi bendrovės išmanieji telefonai. Bendrovė šiemet jau pristatė ne vieną flagmaną, o taip pat ir sulenkiamų įrenginių.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Kinijos technologijų milžinė dar labiau pučia raumenis: sudarė bendradarbiavimo sutartį su „Porsche Design“, aiškėja, kada išvysime pirmąjį produktą

„Honor“ jau ruošia 2024 metų produktus, o neseniai paskelbė ir apie naują bendradarbiavimą. Kompanijos atstovai atskleidė, jog bus bendradarbiaujama su prabangius dizaino sprendimus kuriančia įmone „Porsche Design“.

Šis susitarimas reiškia, jog abi bendrovės bendradarbiaus kuriant aukščiausios klasės išmaniuosius telefonus, o pirmasis produktas pasirodys jau kitų metų sausį. Tai iš esmės patvirtina informaciją, jog 2024 metų pradžioje debiutuos ir specialaus leidimo „Magic6 Porsche Design“ modelis.

Kaip žinia, „Magic6“ serijos flagmanai debiutuos kitų metų pradžioje. Bendrovės vadovai jau patvirtino savo planus naudoti naująjį „Qualcomm“ procesorių, tačiau tai ne vienintelė naujiena. Kitąmet turėtų debiutuoti „Honor Magic6“, kuris pasiūlys išskirtines galimybes.

Remiantis naujausia informacija, „Magic6“ išmaniojo telefono modelis turės 160 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą periskopinę kamerą. Kalbant apie pagrindinę kamerą, čia turėtų būti naudojamas „OV50K“ sensorius, kurio dydis sieks 1/1.3 colio, kas reiškia, jog šis jutiklis yra panašaus dydžio kaip ir tas, kuris naudojamas „Samsung Galaxy S23 Ultra“ modelyje.

„Honor Magic6“ flagmanas bus aprūpintas neseniai pristatytu „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi. Negana to, „Honor“ ketina naudoti čia esantį integruotą dirbtinio intelekto kalbos modulį, kuris įgalins bendrovės sukurtą virtualų asistentą „YOYO“.

Priminsime, jog „Honor“ veikti kaip atskira bendrovė pradėjo 2020 metais ir pamažu užpildo po atsiskyrimo nuo „Huawei“ atsiradusiąsias spragas. Gamintojas tapo pramonės lyderiu Kinijoje ir viena iš pirmaujančių išmaniųjų telefonų bendrovių sulankstomųjų telefonų segmente, o dabar perima „Porsche Design“ partnerystę.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas