Kitą savaitę – naujųjų „Motorola“ atlenkiamų telefonų pristatymas, jau žinoma, kiek šios naujienos kainuos Europoje

Lukas Snarskis

2024-06-18, 17:55

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų rinkoje atsiranda vis daugiau įvairiausių sulenkiamų telefonų, tačiau bene daugiausiai dėmesio pelno būtent atlenkiami modeliai. „Samsung“ jau ne vienerius metus kuria „Galaxy Flip“ serijos įrenginius, šiame segmente debiutavo ir „Oppo“, o naują variantą ruošia ir „Motorola“.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Kitą savaitę – naujųjų „Motorola“ atlenkiamų telefonų pristatymas, jau žinoma, kiek šios naujienos kainuos Europoje

„Motorola“ jau birželio 25 dieną ketina pristatyti naujos kartos atlenkiamus telefonus. Šiemet turėtų debiutuoti du nauji modeliai – tai „Motorola Razr 50“, o taip pat ir „Razr 50 Ultra“. Dabar aiškėja ir šių įrenginių kainos Europoje.

Remiantis naujausia informacija, „Motorola Razr 50“ pirkėjams bus pasiūlytas oranžinės, pilkos ir smėlio spalvų, o jo kaina sieks 899 eurus. Už šią kainą pirkėjai gaus modelį su 8 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties.

Kalbant apie „Razr 50 Ultra“ variantą, šis bus parduodamas žalios, mėlynos ir persikinės spalvų, o jo kaina prasidės nuo 1 199 eurų. Už šią kainą bus parduodamas modelis su 12 GB operatyviosios (RAM) ir 512 GB vidinės atminties.

Verta pastebėti, jog praėjusiais metais išleisti „Motorola Razr 40“ serijos išmanieji telefonai kainavo kone tiek pat.

Priminsime, jog dar nepristatyti „Motorola“ atlenkiami įrenginiai buvo aptikti Kinijos ryšio sertifikavimo agentūros TENAA duomenų bazėje, o čia esanti informacija patvirtina daugelį anksčiau pasirodžiusios informacijos.

Naujasis „Razr 50“ modelis veikiausiai turės 3,6 colių įstrižainės išorinį ekraną, o čia turėtų būti panaudota pOLED panelė. Vidinėje telefono dalyje – 6,9 colių įstrižainės pOLED ekranas su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia bus naudojama 1 080 x 2 640 taškų raiška pasižyminti panelė.

Išmanusis telefonas taip pat turės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą. „Motorola Razr 50“ rasime ir 13 MP plataus kampo kamerą bei 13 MP asmenukių kamera. Įrenginys veiks su „MediaTek Dimensity 7300X 5G“ procesoriumi ir turės 4 200 mAh talpos bateriją.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas