Kitąmet tikrai sulauksime legendinio „iPhone SE“ atnaujinimo: jau aišku ne tik pagrindiniai privalumai, bet ir kas gamins ekranus

Arnas Balčiūnas

2023-03-07, 09:19

0 komentarų

Dar visai neseniai buvo pasirodę pranešimų, jog „Apple“ ketina keisti strategiją. Buvo skelbiama, kad 2024 metais turėjęs pasirodyti „iPhone SE“ modelis taip ir nebus pristatytas. Tačiau situacija ir vėl keičiasi. Remiantis naujausiais pranešimais, JAV technologijų milžinė ir vėl persigalvojo.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kitąmet tikrai sulauksime legendinio „iPhone SE“ atnaujinimo: jau aišku ne tik pagrindiniai privalumai, bet ir kas gamins ekranus

Pranešama, kad naujojo „iPhone SE 4“ sulauksime kitąmet, kaip ir buvo planuota iš pradžių, o šis modelis pagaliau sulauks reikšmingo atnaujinimo. „Apple“ šį išmanųjį telefoną turėtų sukurti pagal „iPhone 14“ modelį, o tai reiškia, kad pigiausias „iPhone“ pagaliau atsikratys didžiulių ekrano rėmelių bei turės kompanijos flagmanams būdingą išpjovimą.

Dabar aiškėja ir kas turėtų gaminti šių pigesnių „Apple“ išmaniųjų telefonų ekranus. Remiantis naujausia informacija, „iPhone SE 4“ paneles gamins Kinijos milžinė BOE, kuri jau yra gavusi užsakymą iš JAV technologijų bendrovės. Tai įdomus „Apple“ vadovų sprendimas, kadangi dar visai neseniai kinai neteko galimybės gaminti „iPhone 15“ ekranų.

„Apple“ anksčiau ne kartą buvo atsisakiusi BOE paslaugų, o pagrindinė to priežastis – nerimą kelianti produkcijos kokybė. Dėl šios priežasties ir naujieji „iPhone 15“ išmanieji telefonai naudos „Samsung Display“ ir „LG Display“ sukurtas OLED paneles. Tačiau, panašu, „iPhone SE 4“ modeliams ekranus tieks būtent kinai.

Verta pastebėti, kad anksčiau buvo teigiama, jog „iPhone SE 4“ turėtų būti sukurtas panaudojant „XR“ modelį. Kaip bebūtų, „Apple“ planai panaudoti „iPhone 14“ kaip pigesnio įrenginio pagrindą – turėtų patikti daugeliui. Tai reiškia, jog bendrovė pagaliau pasiūlys pakankamai pigų telefoną su OLED ekranu.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma kada tiksliai galėtų įvykti naujojo „iPhone SE 4“ pristatymas. Šiai dienai yra žinoma tik tai, jog šio modelio išleidimas planuojamas 2024 metais. Tikėtina, kad tai gali įvykti dar pirmoje metų pusėje, tačiau oficialios informacijos apie tai nėra.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas