Laukiantiems naujojo „Nothing“ flagmano – teks gerokai nusivilti: paaiškėjo, jog išmanusis telefonas debiutuos gerokai vėliau nei tikėtasi, aiškios ir to priežastys

Lukas Snarskis

2024-06-10, 09:00

0 komentarų

Technologijų kompanija „Nothing“ jau kuris laikas anonsavo naujus savo produktus, o neseniai įvyko ir oficialus jų pristatymas. Kaip ir buvo tikėtasi, bendrovės atstovai pademonstravo naujus belaidžius ausinukus. Gamintojas paskelbė apie naujuosius „Ear“ ir „Ear (a)“ modelius.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Laukiantiems naujojo „Nothing“ flagmano – teks gerokai nusivilti: paaiškėjo, jog išmanusis telefonas debiutuos gerokai vėliau nei tikėtasi, aiškios ir to priežastys

Internete jau kuris laikas kalbama ir apie naująjį „Nothing“ kompanijos flagmaną – tai „Phone (3)“. Daugelis tikėjosi, jog šis išmanusis telefonas debiutuos antroje šių metų pusėje, tačiau tokias kalbas paneigė „Nothing“ vadovas Carlas Pei.

Jis atskleidė, jog „Nothing Phone (3)“ pristatymas įvyks tik kitąmet, 2025 metais. Tai gana didelis vėlavimas, palyginti su įprastu aukščiausios klasės išmaniųjų telefonų metiniu atnaujinimo ciklu, ir jei jums įdomu, kodėl niekas nepasirinko šio kelio, viskas susiję su dirbtiniu intelektu.

Vietoj to, kad kitą mėnesį išleistų naują telefoną ir pasiūlyti kai kurias dirbtinio intelekto funkcijas, kaip, atrodo, daro dauguma bendrovių, šiais laikais, nieko neskuba, kad „iš naujo apibrėžtų naudotojo sąsają, kad būtų galima sukurti labai individualizuotą ir dinamišką naudotojo patirtį, nes dirbtinis intelektas yra integruotas sistemos lygmeniu visuose išmaniuosiuose telefonuose“.

Akivaizdu, jog „Nothing“ ketina įsitraukti į dirbtinio intelekto galimybių lenktynes, tačiau gamintojas nenori rizikuoti ir ketina atlikti papildomus darbus. Nors C.Pei ir neatskleidė kokias naujoves ketina pasiūlyti naujasis „Phone (3)“ modelis, panašu, kad norintiems tai sužinoti – teks palaukti kiek ilgiau nei tikėtasi anksčiau.

Kalbant apie specifikacijas, „Nothing Phone (3)“ gali turėti „Snapdragon 8s Gen 3“ procesorių, kuris bus ganėtinai ženklus patobulinimas, lyginant su „Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriumi, esančiu „Phone (2)“ modelyje.

Šis naujasis procesorius yra kiek paprastesnė „Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriaus versija ir yra skirtas vidutinės klasės ir kiek aukštesnės klasės telefonams. Jo maksimalus taktinis dažnis yra 3 GHz, o „AnTuTu“ sistemoje jis gali pasiekti daugiau nei 1,5 mln. taškų. Be to, jis taip pat turi „Qualcomm“ dirbtinio intelekto variklį, skirtą tokioms užduotims kaip vaizdų generavimas įrenginyje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas