Laukiantiems pigiausio „Samsung“ flagmano – teks nusivilti: gali neprilygti kitiems „Galaxy S24“ flagmanams, gamintojas siekia sumažinti gamybos išlaidas

Lukas Snarskis

2023-12-28, 07:16

0 komentarų

Kalbos apie „Samsung“ planus pristatyti naujuosius „Galaxy S24“ serijos išmaniuosius telefonus netyla jau kuris laikas. Pirmieji gandai pasirodė dar prieš pora mėnesių, o dabar jau yra žinoma ne tik galima pristatymo data, bet ir pagrindinė įrenginių savybės.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Laukiantiems pigiausio „Samsung“ flagmano – teks nusivilti: gali neprilygti kitiems „Galaxy S24“ flagmanams, gamintojas siekia sumažinti gamybos išlaidas

Artėjant naujųjų „Samsung“ flagmanų pristatymui – aiškėja ir vis daugiau informacijos ne tik apie pačius išmaniuosius telefonus, tačiau ir pardavimų detalės. Jau yra žinoma, jog oficialus „Galaxy S24“ serijos flagmanų pristatymas įvyks sausio 17 dieną, o neseniai pasirodė ir informacija apie šios serijos specifikacijas.

Kaip ir įprasta, „Samsung“ ketina pristatyti tris šios linijos modelius – tai „Galaxy S24“, „Galaxy S24+“ bei „Samsung Galaxy S24 Ultra“. Panašu, jog Pietų Korėjos milžinė neketina keisti strategijos ir standartinis serijos modelis gali būti ne toks galingas, siekiant sumažinti gamybos išlaidas.

Dauguma „Galaxy S23“ serijos išmaniųjų telefonų siūlė UFS 4.0 vidines atmintines, tačiau tai negalioja vienam modeliui – 128 GB vidinės atminties turinčiam baziniam „Samsung Galaxy S23“ modeliui. Čia naudojamos senesnės kartos UFS 3.1 atmintinės, o situacija gali nepasikeisti ir kitąmet.

Sausio viduryje pasirodantis „Samsung Galaxy S24“ išmanusis gali ir vėl pasiūlyti UFS 3.1 atmintines. Kaip žinia, telefonų našumą nulemia ne tik juose naudojami procesoriai, tačiau įtakos turi ir atmintinių lustai. Tai reiškia, jog „Galaxy S24“ su 128 GB vidinės atminties gali būti šiek tiek mažiau našus nei likę naujosios flagmanų serijos įrenginiai.

Neoficialiais duomenimis, tai bus vienintelis „Galaxy S24“ serijos išmanusis telefonas, kuris naudos UFS 3.1, o ne UFS 4.0 atmintines. Tikėtina, jog tokį sprendimą turėjo nulemti siekis sumažinti gamybos išlaidas. „Samsung“ nenori kelti naujausių savo įrenginių kainų, o vietoj to skiria daugiau dėmesio kaip sumažinti gamybos kaštus.

UFS 4.0 yra greitesnė už UFS 3.1, nes užtikrina dvigubai didesnę nuosekliojo skaitymo ir daugiau nei dvigubai didesnę nuosekliojo rašymo spartą. Ji taip pat naudoja 46 proc. mažiau energijos nei UFS 3.1. Vartotojui tai reiškia greitesnį programėlių ir žaidimų įkėlimo laiką. UFS 4.0 taip pat padidina failų išsaugojimo greitį. Visos šios savybės yra itin naudingos, kuomet jūsų naudojamos aplikacijos naudoja daugiau atminties.

Verta pastebėti ir tai, jog „Samsung Galaxy S24“ modelis turėtų būti vienintelis, kuris turės tik 8 GB operatyviosios (RAM) atminties. Tiek „Galaxy S24+“, tiek ir „Galaxy S24 Ultra“ pirkėjams bus siūlomi su 12 GB. Tai, žinoma, irgi turės įtakos kiek prastesniam bazinio modelio veikimui, lyginant su likusiais dviem variantais.

Kaip bebūtų, kol kas tokia informacija nėra patvirtinta oficialiai. „Samsung“ naujus išmaniuosius telefonus ketina pristatyti jau sausio 17 dieną, o tuomet ir paaiškės detalios „Galaxy S24“ serijos įrenginių specifikacijos, kaina ir visa kita informacija. Kaip ir įprasta, karščiausias naujienas apie tai rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas