Liepos 8 dieną įvyks naujojo „CMF Phone 1“ telefono pristatymas: aiškėja, kokiomis specifikacijomis pasižymės šis 179 eurus kainuosiantis įrenginys

Lukas Snarskis

2024-06-30, 12:00 (atnaujinta 2024-07-09, 12:27)

0 komentarų

„Nothing“ dar praėjusiais metais pristatė CMF prekinį ženklas, kuris skirtas pigesniems produktams pasiūlyti. Internete jau kuris laikas kalbama apie pirmąjį telefoną, pažymėtu būtent šiuo ženklu.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Liepos 8 dieną įvyks naujojo „CMF Phone 1“ telefono pristatymas: aiškėja, kokiomis specifikacijomis pasižymės šis 179 eurus kainuosiantis įrenginys

Liepos 8 dieną įvyks spaudos konferencija, kurios metu bus pristatytas naujasis „CMF Phone 1“ išmanusis telefonas, o taip pat ir „Buds Pro 2“ belaidžiai ausinukai ir „Watch Pro 2“ išmanusis laikrodis. Dabar aiškėja daugiau informacijos apie pirmąjį CMF telefoną.

Gamintojo atstovai jau patvirtino, jog šis išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Dimensity 7300 5G“ procesoriumi, kuris buvo pristatytas praėjusį mėnesį. „CMF Phone 1“ turės 8 GB operatyviosios (RAM) atminties, kurią bus galima padvigubinti, pasitelkiant programinę įrangą. Tiesa, CMF gali išleisti ir modelį, kuris turės 6 GB atminties.

Pirmasis CMF išmanusis telefonas turės 6,67 colių įstrižainės sAMOLED ekraną su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Priekinėje įrenginio dalyje rasime 16 MP asmenukių kamerą, o po ekranu bus įmontuotas ir pirštų antspaudų jutiklis. Čia naudojama panelė turėtų pasižymėti 2 000 nitų maksimaliu ryškumu ir HDR10+ palaikymu.

„CMF Phone 1“ veikimą turėtų palaikyti 5 000 mAh talpos baterija su 33W įkrovimo galimybe. Pirkėjams šis išmanusis telefonas bus siūlomas oranžinės ir juodos spalvų, o jo kaina turėtų siekti maždaug 179 eurus. Kaip jau minėjome, oficialus pristatymas įvyks jau liepos 8 dieną.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas