Liepos pabaigoje – įspūdinga „Samsung“ spaudos konferencija: aiškėja, kada bendrovė pristatys karščiausias šių metų naujienas

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ šiemet jau surengė vieną didelį pristatymą, kurio metu buvo pademonstruoti naujausi „Galaxy S23“ serijos išmanieji telefonai. Dabar, bendrovė ruošiasi ir dar vienai spaudos konferencijai, kurios metu turėtų debiutuoti nauji sulenkiami įrenginiai bei kitos naujienos.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Liepos pabaigoje – įspūdinga „Samsung“ spaudos konferencija: aiškėja, kada bendrovė pristatys karščiausias šių metų naujienas

Internete jau kuris laikas kalbama apie naujuosius „Galaxy Fold5“ ir „Galaxy Flip5“ sulenkiamus išmaniuosius telefonus. Dabar aiškėja, jog kasmetinis „Unpacked“ renginys šiemet įvyks liepos mėnesį. Neoficialiais duomenimis, „Samsung“ spaudos konferencija gali būti surengta liepos 25, 26 arba 27 dieną.

Niekam ne paslaptis, jog „Samsung“ pristatymo renginiai vyksta vidury savaitės, o būtent to tikimasi ir šią liepą. Kartu su sulenkiamais bendrovės produktais, turėtumėme išvysti ir naująjį „Galaxy Watch6“ išmanųjį laikrodį, o taip pat ir „Samsung Galaxy Tab S9“ planšetes.

Remiantis „TheElec“ informacija, sulenkiami „Samsung“ išmanieji telefonai ir toliau naudos „LG Energy Solution“ pagamintas baterijas. Toks pasirinkimas neturėtų stebinti, mat šios serijos įrenginiai jau trejus metus naudojo būtent „LG Energy Solution“ pagamintus akumuliatorius ir, panašu, tai artimiausiu metu nepasikeis.

Tiesa, „LG Energy Solution“ nėra vienintelis baterijų tiekėjas „Galaxy Fold“ ir „Galaxy Flip“ serijos įrenginiams. 2023 metų „Samsung“ sulankstomiems išmaniesiems telefonams skirtus akumuliatorius taip pat tieks „Samsung SDI“ ir Kinijos bendrovės „Amperex Technology Limited“, o tai turėtų padėti išvengti bet kokių vėlavimų, galinčių atsirasti dėl problemų, susijusių su baterijų tiekimo grandine.

Skelbiama, kad vienos baterijos kaina turėtų būti apie 10-15 JAV dolerių, kas yra maždaug 9-13,5 eurų, o kadangi „Galaxy Z Fold5“ ir „Samsung Galaxy Z Flip5“ dėl savo sulankstomos konstrukcijos naudos du elementus, bendra baterijų kaina vienam išmaniajam telefonui sieks iki 30 JAV dolerių, kas yra maždaug 27 eurai.

Visai neseniai buvo pasirodę pranešimų ir apie šių sulenkiamų telefonų kamerų savybes. Pranešama, jog „Samsung Galaxy Fold5“ turės tą pačią 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 12 MP plataus kampo bei 10 MP teleobjektyvą. „Galaxy Flip5“ taip pat išsaugos pernai metais turėtas dvi 12 MP kameras, iš kurių viena yra plataus, o kita – itin plataus kampo.

Ir nors abu sulenkiami išmanieji telefonai ir turės tokios pačios raiškos vaizdo jutiklius, tačiau čia naudojami sensoriai turėtų būti nauja, kas leis pasiūlyti geresnę nuotraukų kokybę. Tiesa, kol kas nėra žinoma ar „Samsung“ ketina atnaujinti visus naudojamus sensorius ar tik kai kuriuos iš jų.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas