Mėnesio pabaigoje – naujųjų „Honor 200“ serijos įrenginių pristatymas, aiškėja, kuo nustebins šie išmanieji telefonai

Lukas Snarskis

2024-05-22, 10:55

0 komentarų

Kinijos kompanija „Honor“, po atsiskyrimo nuo „Huawei“, neslepia ambicingų planų, o tai puikiai iliustruoja ir naujausi bendrovės išmanieji telefonai. Šiemet gamintojas pristatė jau ne vieną dėmesio vertą įrenginį, o netrukus galime sulaukti ir dar dviejų.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Mėnesio pabaigoje – naujųjų „Honor 200“ serijos įrenginių pristatymas, aiškėja, kuo nustebins šie išmanieji telefonai

„Honor“ dar praėjusią savaitę pristatė naująjį „Honor 200 Lite“ išmanųjį telefoną, o netrukus šią seriją papildys dar du modeliai. Kompanijos atstovai jau netrukus turėtų paskelbti apie naujuosius „Honor 200“, o taip pat ir „Honor 200 Pro“.

Dabar aiškėja, jog šie išmanieji telefonai bus pristatyti gegužės 27 dieną. Kinijoje jau prasidėjo ir išankstinė jų prekyba, kas atskleidžia dizaino savybes, o taip pat ir spalvinius pasirinkimus. „Honor 200“ serijos įrenginiai bus prieinami keturių skirtingų spalvų bei turės labai panašų kamerų iškilimą.

Jau žinoma, jog „Honor 200“ ir „Honor 200 Pro“ naudos 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą su optiniu vaizdo stabilizavimu. Tikėtina, kad čia bus naudojamas sensorius su f/1.9 diafragma. Abiejų telefonų veikimą palaikys 5 200 mAh talpos baterijos su 100W greituoju įkrovimu.

Deja, tačiau daugiau „Honor 200“ serijos išmaniųjų telefonų specifikacijų kol kas nėra atskleidžiama. Kaip bebūtų, oficialus pristatymas įvyks jau gegužės 27 dieną, o tuomet ir paaiškės visos šių įrenginių savybės, prieinamumas ir, žinoma, kaina.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas