Metų pabaigoje galime sulaukti itin galingo „Realme“ išmaniojo telefono su įspūdinga kamerų sistema, aiškėja pagrindinės flagmano savybės

Lukas Snarskis

2024-07-26, 17:15

0 komentarų

Kinijos kompanija „Realme“ išmaniųjų telefonų rinkoje jau nebėra visiška naujokė. Vos per keletą metų, ši bendrovė sulaukė didžiulio populiarumo, o jos siūlomi produktai dažnai pasižymi puikiu kainos ir kokybės santykiu.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Metų pabaigoje galime sulaukti itin galingo „Realme“ išmaniojo telefono su įspūdinga kamerų sistema, aiškėja pagrindinės flagmano savybės

Internete jau kuris laikas buvo kalbama apie „Realme“ planus pristatyti naująjį „Realme GT 6“ išmanųjį telefoną. Į veikimą galimybes koncentruotas įrenginys veikia su „Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi ir yra prieinamas už kiek žemesnę kainą nei kiti modeliai su šiuo lustu.

Jau liepos 30 dieną turėtų būti pristatyti ir „Realme 13 Pro“ serijos išmanieji telefonai, tačiau tai nebus paskutinės naujienos, kurias ketina pademonstruoti Kinijos bendrovė. Dar šiemet turėtų debiutuoti ir naujasis „Realme GT 7 Pro“ flagmanas.

Remiantis naujausia informacija, „GT 7 Pro“ modelis veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4“ procesoriumi. Išmanusis telefonas taip pat turės OLED ekraną su 1.5K raiška ir aukštu atsinaujinimo dažniu, kuris veikiausiai sieks 120 Hz.

„Realme GT 7 Pro“ veikimą turėtų užtikrinti 6 000 mAh talpos baterija su 100W greituoju įkrovimu. Kai kurių šaltinių teigimu, išmanusis taip pat turės „Sony IMX882“ periskopinį teleobjektyvą su 3x optinio priartinimo galimybe.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma, kada „Realme“ gali pristatyti šį išmanųjį telefoną. Atsižvelgiant į tai, kad jis veiks su dar nepristatytu „Qualcomm“ mikroschemų rinkiniu, jo debiuto reikėtų laukti lapkričio pabaigoje arba gruodžio pradžioje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas