Milžiniškus pokyčius žadančio „iPhone 17 Plus“ galime ir nesulaukti: gamintojas galimai keičia savo planus, paaiškino, kas čia vyksta ir kada galime sulaukti naujovių

Lukas Snarskis

2024-07-20, 13:00

0 komentarų

JAV technologija bendrovė „Apple“ dar visai neseniai pristatė naujuosius „iPhone 15“ serijos išmaniuosius telefonus. Vos tik pasirodžius šiems įrenginiams – pasirodė įvairiausių kalbų apie 2024 metų pabaigoje debiutuosiančius „iPhone 16“ modelius.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Milžiniškus pokyčius žadančio „iPhone 17 Plus“ galime ir nesulaukti: gamintojas galimai keičia savo planus, paaiškino, kas čia vyksta ir kada galime sulaukti naujovių

Internete jau kuris laikas kalbama apie „iPhone 16“ serijos išmaniuosius telefonus, o visai neseniai pasirodė ir „iPhone 16 Pro“ bei „iPhone 16 Pro Max“ maketai, kurie sukurti pagal „Apple“ bandomus prototipinius variantus. Tačiau įvairūs gandai sklando ne tik apie šiuos modelius.

Daugėjant informacijos apie šį rudenį pasirodančius „Apple“ išmaniuosius telefonus – pasirodo vis daugiau pranešimų ir apie „iPhone 17“ serijos įrenginius. Kiek anksčiau, buvo skelbiama, kad „Plus“ modelį ateityje gali pakeisti „iPhone 17 Slim“ variantas.

Buvo kalbama, kad „Apple“ su „iPhone 17 Slim“ planuoja didžiausią dizaino pakeitimą nuo pat „iPhone X“ serijos išleidimo. Tačiau dabar aiškėja, jog „Apple“ planai išleisti ploną „iPhone 17“ modelį, neva „iPhone 17 Slim“, gali būti nukelti neribotam laikui.

Analitikai pažymi, kad „Apple“ dar kartą, regis, atidėjo savo planus būsimuose „iPhone“ naudoti derva padengto vario (RCC) komponentus. Pranešama, kad RCC komponentai būtų padėję JAV technologijų bendrovei sumažinti vidinių komponentų užimamo ploto reikalavimus, o tai būtų leidę sukurti plonesnes konstrukcijas arba dar didesnes baterijas būsimuose „iPhone“ telefonuose.

Tačiau „Apple“ sprendimą atidėti RCC komponentų naudojimą lėmė susirūpinimas dėl patvarumo ir trapumo. Anksčiau buvo tikimasi, kad jis bus naudojamas viename iš „iPhone 16“ serijos prietaisų, tačiau vėliau buvo atidėtas „iPhone 17“ serijai, kuri pasirodys tik 2025 metų pabaigoje.

Tiesa, kol kas nėra žinoma ar RCC komponentai bus naudojami „iPhone 18“ serijoje, kuri turėtų debiutuoti 2026 metais, ar tai bus atidėta ilgesniam laikui. Kalbant apie plonumą, sklando gandai, kad būsimieji „iPhone 16“ modeliai pasižymės plonesniais rėmeliais, kurie turėtų būti vieni ploniausių visoje telefonų rinkoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas