Mobilios fotografijos šedevras: „Vivo“ pristatė įspūdingomis savybėmis pasižymintį „X100 Ultra“ modelį, kuris pasiūlys dar nematytus sprendimus

Lukas Snarskis

2024-05-14, 14:55

0 komentarų

„Vivo“ dar praėjusių metų lapkritį oficialiai pristatė naujuosius „Vivo X100“ serijos išmaniuosius telefonus, kurie pasiūlys ne tik naujausią „MediaTek“ procesorių, bet ir išskirtiniais sprendimais aprūpintas kameras.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Mobilios fotografijos šedevras: „Vivo“ pristatė įspūdingomis savybėmis pasižymintį „X100 Ultra“ modelį, kuris pasiūlys dar nematytus sprendimus

Iki šiol buvo pristatyti du „X100“ serijos modeliai – tai „Vivo X100“ ir „Vivo X100 Pro“. Kuris laikas buvo kalbama ir apie „Vivo X100 Ultra“ išmaniojo telefono pristatymą, kuris buvo planuojamas balandžio mėnesį. Vis dėlto, po gausybės kalbų naujasis „Vivo“ įrenginys pagaliau buvo pristatytas oficialiai.

„Vivo“ pagaliau pristatė aukščiausios klasės flagmaną ir jis tikrai nustebins daugelį. Naujasis „Vivo X100 Ultra“ turi 1 colio pagrindinę kamerą, o čia naudojamas „Sony LYT-900“ sensorius, o taip pat ir 200 MP periskopinis objektyvas, kuris aprūpintas „Samsung ISOCELL HP9“ sensoriumi.

„Vivo“ flagmane esantis periskopinis objektyvas yra iki šiol didžiausias tokio tipo objektyvas telefone. Jis pasižymi f/2.67 diafragma ir 85 mm židinio nuotoliu. Ši kamera suteiks galimybę priartinti vaizdą iki 3,7 karto bei pasiūlys 20 proc. geresnį šviesos jautrumą, o makro režimas suteiks 20x priartinimą.

Išmanusis telefonas taip pat aprūpintas ir naujuoju „BlueImage“ algoritmu, kuris buvo kuriamas aštuonerius metus. Teigiama, kad jis išsprendžia daugelį dažniausiai pasitaikančių nuotraukų fotografavimo problemų, įskaitant už objektų esančią šviesą ir detalių išsaugojimą esant prastam apšvietimui. „X100 Ultra“ modelis taip pat turi „Vivo V3+“ vaizdo lustą, kuris tvarko 4K portretinio vaizdo įrašymą ir apdorojimą.

1 colio pagrindinis objektyvas pasižymi 50 MP raiška, o trečioji kamera, įmontuota nugarėlėje, yra plataus kampo. Čia naudojamas „Sony LYT-600“ sensorius su 50 MP raiška. Priekinėje telefono dalyje – 50 MP asmenukių kamera.

Naujasis „Vivo X100 Ultra“ turi 6,78 colių įstrižainės E7 LTPO AMOLED ekraną su 1 440 x 3 200 taškų raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Šios panelės maksimalus ryškumas gali siekti 3 000 nitų, o po ekranu – pirštų antspaudų jutiklis.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi ir turės iki 16 GB operatyviosios (RAM) ir 1 TB vidinės atminties. Čia naudojamos LPDDR5X ir UFS 4 atmintinės. „X100 Ultra“ veikimą palaikys 5 500 mAh talpos baterija su 80W greituoju įkrovimu, o taip pat ir 30W belaidžiu krovimu.

Ši „Vivo“ naujiena bus prieinama titano, baltos arba pilkos spalvų, o pigiausias modelis kainuos nuo 831 eurų. Tiesa, bent jau kol kas šis flagmanas bus parduodamas tik Kinijos rinkoje. Informacija apie jo tarptautinį prieinamumą – nepateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas