„Motorola“ pristatė vos 100 eurų kainuojantį telefoną: už itin žemą kainą pasiūlys dėmesio vertas savybes bei itin talpią bateriją su greitu įkrovimu

Tomas Eidukevičius

2024-01-31, 14:53

0 komentarų

„Motorola“ praėjusiais metais pristatė ne vieną išmanųjį telefoną, o tarp jų išvydome ir dėmesio vertus sulenkiamus įrenginius. Sausio mėnesiui įpusėjus bendrovė pademonstravo ir pirmąjį šių metų modelį, o dabar debiutuoja ir dar viena naujiena.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Motorola“ pristatė vos 100 eurų kainuojantį telefoną: už itin žemą kainą pasiūlys dėmesio vertas savybes bei itin talpią bateriją su greitu įkrovimu

Dar visai neseniai, „Motorola“ oficialiai pristatė pirmąjį „Moto G24“ serijos išmanųjį telefoną, o dabar debiutuoja ir antrasis šios linijos modelis. Kompanijos atstovai oficialiai pademonstravo naująjį „Moto G24 Power“ variantą, kuris pasiūlys talpesnę bateriją ir dėmesio vertas savybes už itin žemą kainą.

Naujasis „Motorola“ įrenginys aprūpintas 6,56 colių įstrižainės LCD ekranu su HD+ raiška. Viršutinėje „Moto G24 Power“ ekrano dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutikliu pasižyminti asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Helio G85“ procesoriumi bei turės 4 GB arba 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele iki 1 TB. Šio įrenginio veikimą palaikys 6 000 mAh talpos baterija su 30W įkrovimo galimybe.

„Moto G24 Power“ nugarėlėje rasime dvi kameras, o pagrindinė jų turės 50 MP raiškos vaizdo jutiklį. Greta rasime 2 MP makro objektyvą. Išmanusis telefonas taip pat turi ir šoninėje briaunoje įmontuotą pirštų antspaudų skaitytuvą, o apatinėje briaunoje – ausinių lizdas. Verta paminėti ir tai, jog čia rasime stereo garsiakalbius su „Dolby Atmos“ palaikymu.

Pranešama, jog pigiausias šio „Motorola“ įrenginio modelis kainuos tik 100 eurų, o pirkėjai jį galės įsigyti šviesiai arba tamsiai mėlynos spalvų. Tiesa, bent jau kol kas išmanusis bus prieinamas tik Indijos rinkoje. Informacijos apie jo debiutą Europoje – nepateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas