„Motorola“ pristato dar vieną išmanųjį telefoną: oficialiai debiutavo naujasis „Edge 50 (2024)“ modelis su puikiu ekranu ir dėmesio vertomis specifikacijomis

Lukas Snarskis

2024-06-06, 16:35

0 komentarų

„Motorola“ praėjusiais metais pristatė ne vieną išmanųjį telefoną, o tarp jų išvydome ir dėmesio vertus sulenkiamus įrenginius. Aktyviai gamintojas darbuojasi ir šiemet. Mes jau matėme naujausius aukščiausios klasės telefonus, artėja ir sulenkiamų modelių pristatymas.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Motorola“ pristato dar vieną išmanųjį telefoną: oficialiai debiutavo naujasis „Edge 50 (2024)“ modelis su puikiu ekranu ir dėmesio vertomis specifikacijomis

Bendrovei „Lenovo“ priklausanti „Motorola“ turi itin ambicingų planų ir siekia dar labiau įsitvirtinti išmaniųjų telefonų rinkoje. Gamintojas išsikėlė tikslą – per ateinančius trejus metus tapti vienu iš didžiausiu telefonų gamintojų pasaulyje.

Panašu, jog bendrovė tokių tikslų ketina pasiekti pristatant vis daugiau naujų įrenginių. Prieš keletą dienų, „Motorola“ atstovai pristatė ir naująjį „Edge 50 (2024)“ išmanųjį telefoną, kuris savo savybėmis primena „Edge 50 Fusion“ modelį.

Išmanusis telefonas turės 6,6 colių įstrižainės P-OLED ekraną su lenktais kraštais ir Full HD+ raiška bei 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojamos panelės maksimalus ryškumas sieks 1 300 nitus, o pats ekranas apsaugotas „Corning Gorilla Glass 3“ apsauginiu stiklu.

Naujasis „Motorola Edge 50 (2024)“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2“ procesoriumi bei turės 8 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties. Išmaniojo veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 68W greituoju įkrovimu. Čia rasime ir belaidžio įkrovimo palaikymą su 15W sparta.

Telefono nugarėlėje rasime dvi kameras, o pagrindinė jų naudos 50 MP raiškos vaizdo jutiklį su optiniu vaizdo stabilizavimu. „Edge 50 (2024)“ modelio nugarėlėje taip pat įmontuota ir 13 MP plataus kampo kamera. Priekinėje įrenginio dalyje – 32 MP asmenukių kamera.

„Motorola Edge 50 (2024)“ aprūpintas ir IP68 sertifikatu, kas rodo jo atsparumą dulkėms ir vandeniui. Pirkėjus šis įrenginys pasieks su „Android 14“ operacinės sistemos versija, o čia rasime ir stereo garsiakalbius su „Dolby Atmos“ palaikymu. Išmanusis telefonas taip pat palaiko ir „Wi-Fi 6E“, „Bluetooth 5.2“ ir NFC“.

Išmanusis telefonas bus parduodamas JAV rinkoje, kur jo kaina sieks 550 JAV dolerių, kas yra maždaug 506 eurai. Ar „Motorola Edge 50 (2024)“ debiutuos ir Europoje – kol kas nėra žinoma.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas