„Motorola Razr 40“ atkeliauja į Europą: jau netrukus pasirodys naujasis „Motorola“ šedevras, tačiau jo kaina bus gerokai aukštesnė nei tikėtasi

Lukas Snarskis

2023-06-22, 08:45

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų rinkoje atsiranda vis daugiau įvairiausių sulenkiamų telefonų, tačiau bene daugiausiai dėmesio pelno būtent atlenkiami modeliai. „Samsung“ jau ne vienerius metus kuria „Galaxy Flip“ serijos įrenginius, šiame segmente debiutavo ir „Oppo“, o naujus modelius paruošė ir „Motorola“.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Motorola Razr 40“ atkeliauja į Europą: jau netrukus pasirodys naujasis „Motorola“ šedevras, tačiau jo kaina bus gerokai aukštesnė nei tikėtasi

Dar visai neseniai, „Motorola“ pristatė naujuosius „Razr 40“ serijos atlenkiamus išmaniuosius telefonus, o šią liniją sudaro du modeliai – tai „Razr 40“ ir „Motorola Razr 40 Ultra“. Ir nors pastarasis modelis prekyboje pasirodė iškart po pristatymo, pigesnio modelio nebuvo galima įsigyti iki dabar.

„Motorola“ dabar pradeda ir „Motorola Razr 40“ išmaniojo telefono prekybą, kuris jau parduodamas Kinijos rinkoje. Tiesa, netrukus jis pasirodys ir Europoje. Skelbiama, jog mūsų regione jis turėtų kainuoti maždaug 910 eurų. Tiesa, verta pastebėti, jog anksčiau buvo skelbiama, kad šio modelio kaina turėtų siekti maždaug 800 eurų.

Priminsime, jog naujojo „Motorola Razr 40“ vidinėje dalyje – 6,69 colių sulenkiamas LTPO AMOLED ekranas su Full HD+ raiška bei 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Tiesa, išorinėje dalyje – gerokai mažesnis ekranas.

Išorinėje „Razr 40“ modelio dalyje – 1,5 colių įstrižainės ekranas, kuris pasiūlys ribotas galimybes – čia matysite tik įprastinius įrenginio pranešimus, o taip pat gali būti naudojamas ir kaip kameros ekranas.

Išmanusis telefonas turi 64 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 13 MP raiškos plataus kampo objektyvą. „Motorola Razr 40“ aprūpintas ir 32 MP asmenukių kamera. Šio modelio veikimą palaikys „Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1“ procesorius su 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties.

„Motorola Razr 40“ turės 4 200 mAh talpos bateriją su 30W įkrovimo galimybe, o taip pat ir 5W belaidžiu krovimu. Pirkėjams šis modelis bus prieinamas žalios, baltos bei violetinės spalvų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas