„Motorola“ ruošiasi pristatyti išskirtinį išmanųjį telefoną: anonsuojamas įrenginys, kuris pretenduoja tapti ploniausiu įrenginiu su išskirtinėmis atsparumo savybėmis

Lukas Snarskis

2024-07-25, 07:55

0 komentarų

„Motorola“ praėjusiais metais pristatė ne vieną išmanųjį telefoną, o tarp jų išvydome ir dėmesio vertus sulenkiamus įrenginius. Aktyviai gamintojas darbuojasi ir šiemet. Mes jau matėme naujausius aukščiausios klasės telefonus, neseniai pristatyti ir sulenkiami modeliai.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Motorola“ ruošiasi pristatyti išskirtinį išmanųjį telefoną: anonsuojamas įrenginys, kuris pretenduoja tapti ploniausiu įrenginiu su išskirtinėmis atsparumo savybėmis

Technologijų bendrovė per pastaruosius metus pristatė gausybė naujų išmaniųjų telefonų, o dabar ruošiamas ir dar vienas naujas šedevras. „Motorola“ anonsuoja naujo įrenginio pristatymą, kuris turės stebinančių savybių.

„Motorola“ paskelbė, jog netrukus debiutuosiantis išmanusis telefonas bus pats ploniausias įrenginys rinkoje, kuris pasiūlys MIL-STD-810 karinį atsparumo sertifikato atitikimą. Tokio modelio pristatymas bus surengtas Indijoje ir kol kas nėra žinoma, ar išmanusis bus prieinamas ir kituose regionuose.

Kompanijos atstovai neatskleidė, koks bus šio įrenginio pavadinimas, tačiau spėjama, kad tai galėtų būti „Motorola Edge 50 Neo“, apie kurį įvairūs gandai pastebima jau kelias savaites. Neseniai paaiškėjo, jog šis modelis turėtų būti prieinamas keturių skirtingų spalvų – tai pilkos, mėlynos, žalios ir baltos.

„Edge 50 Neo“ turėtų veikti su „MediaTek Dimensity 7300“ procesoriumi bei turės 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) ir atitinkamai 256 GB arba 512 GB vidinės atminties. Išmanusis telefonas naudos 6,5 colių įstrižainės pOLED ekraną su 120 Hz atsinaujinimo dažniu.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma, kada „Motorola“ ketina pristatyti ploniausią išmanųjį telefoną rinkoje ir nėra visiškai aišku, ar tai išties bus „Edge 50 Neo“ modelis. Kaip bebūtų, tokia informacija turėtų paaiškėti jau netrukus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas