Naujasis „iPhone SE 4“ gali būti kitoks nei skelbta anksčiau: kitų metų kovą pasirodantis telefonas primins „iPhone 16“ modelį

Lukas Snarskis

2024-07-22, 10:55

0 komentarų

Naujo pigaus „Apple“ išmaniojo telefono galime sulaukti 2025 metais. Neseniai internete pasirodė ir naujojo „iPhone SE 4“ modelio maketai, kas atskleidžia, jog išmanusis telefonas bus labai panašus į „iPhone 14“, tačiau nugarėlėje turės tik vieną kamerą.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Naujasis „iPhone SE 4“ gali būti kitoks nei skelbta anksčiau: kitų metų kovą pasirodantis telefonas primins „iPhone 16“ modelį

Neseniai paaiškėjo, jog kitąmet pasirodančiam „iPhone SE 4“ išmaniajam telefonui ekranus gamins Kinijos bendrovė BOE. Kompanija turėtų gaminti OLED paneles būtent naujajam „iPhone SE 4“ modeliui. Pasirodo, iš konkurencinės kovos dėl šio užsakymo pasitraukė „Samsung“, kuri nusprendė, jog „Apple“ siūlomas užmokestis yra kiek per mažas.

Prieš keletą dienų pasirodė ir daugiau informacijos apie „Apple“ kuriamą išmanųjį telefoną. Anksčiau buvo skelbiama, jog „iPhone SE 4“ turės tokį patį korpusą kaip ir bazinis „iPhone 14“ serijos modelis. Pasirodo, tai netiesa.

Šaltiniai Kinijoje praneša, kad „iPhone SE 4“ išties bus lygiai toks pats kaip ir „iPhone 16“ išmanusis. Na, bent jau kalbant apie šio įrenginio nugarėlės dizainą. Manoma, kad jie bus identiški ir žvelgiant tik į nugarėlės dizainą – atskirti šiuos du modelius bus itin sudėtinga arba beveik neįmanoma.

Tokios naujienos gali reikšti ir tai, jog naujasis „Apple“ išmanusis telefonas gali turėti dvi, o ne vieną kamerą, kaip buvo skelbiama anksčiau. Kaip bebūtų, tokios informacijos patvirtinti neįmanoma, tačiau panašu, jog gamintojas ruošiasi iš esmės atnaujinti SE liniją ir bus įdomu pamatyti, ką mums pasiūlys kitąmet.

Priminsime, jog „iPhone 16“ serijos išmanieji telefonai bus pristatyti jau šį rugsėjį, o „iPhone SE 4“ pristatymo tikimasi sulaukti kitų metų kovo mėnesį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas