Naujausi „Google“ ir „Apple“ flagmanai pasiūlys aukščiausios klasės ekranus: čia bus naudojamos naujosios „Samsung“ sukurtas panelės, kurios lenkia ankstesnės kartos variantus

Lukas Snarskis

2024-07-10, 14:55

0 komentarų

Antroje šių metų pusėje turėtumėme išvysti nemažai naujų išmaniųjų telefonų. Naujienų sulauks ne tik „Apple“ kompanijos gerbėjai, bet ir tie, kurie laukia naujųjų „Google“ įrenginių.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Naujausi „Google“ ir „Apple“ flagmanai pasiūlys aukščiausios klasės ekranus: čia bus naudojamos naujosios „Samsung“ sukurtas panelės, kurios lenkia ankstesnės kartos variantus

Rudenį mes išvysime naujuosius „iPhone 16“ ir „iPhone 16 Pro“ išmaniuosius telefonus, o savo spaudos konferenciją turėtų surengti ir „Google“. Pastaroji ketina pristatyti „Pixel 9“ linijos modelius. Dabar aiškėja naujos informacijos apie šių JAV bendrovių flagmanus.

Pranešama, kad būsimuose „Apple“ ir „Google“ flagmanuose bus naudojamos naujausios „Samsung“ sukurtos M14 OLED panelės. Šis ekranas yra ryškesnis, o taip pat pasižymi ilgesniu gyvavimo laikotarpiu, lyginant su skydeliais, naudojamais „Galaxy S24 Ultra“ įrenginiuose.

Kaip skelbia portalas „ETNews“, „Samsung Display“ tieks M14 OLED paneles „iPhone 16 Pro“, „iPhone 16 Pro Max“, taip pat „Google Pixel 9“ telefonų serijai, kurie pasirodys antrąjį šių metų pusmetį.

M14 pavadinimas rodo, kad OLED skydelyje bus naudojamos didesnės kokybės medžiagos, kurių iš viso, kaip spėjama, bus 14. OLED M14 turėtų būti ryškesnis ir ilgiau tarnauti nei dabartiniai „Samsung Display“ siūlomi OLED ekranai.

Korėjiečių pranešime cituojamų informatorių teigimu, „iPhone 16 Pro“ serijos išmanieji telefonai turės naująjį ekraną, o standartiniai „iPhone 16“ linijos modeliai naudos tuos pačius M12 skydelius, kuriuos naudoja dabartinė 15 karta.

Pranešama, kad visa „Google Pixel 9“ serija naudos būtent naujesnį M14 skydelį. Tai reiškia, jog „Pixel 9“, „Pixel 9 Pro“ ir „Google Pixel 9 Pro XL“ modeliai turės vienodus ekranus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas