Naujausi „Xiaomi“ flagmanai debiutuos šią savaitę: kompanijos vadovai oficialiai paskelbė pristatymo datą, laukti liko nebedaug

Lukas Snarskis

2023-10-23, 13:50 (atnaujinta 2023-10-23, 13:51)

2 komentarai (-ų)

„Xiaomi“ jau kuris laikas ruošiasi naujųjų 2024 metų flagmanų pristatymui, o bendrovės gerbėjai su nekantrumu laukia kada jie debiutuos. Dabar aiškėja, jog „Xiaomi 14“ serijos išmanieji telefonai gali debiutuoti gerokai anksčiau nei įprasta.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Naujausi „Xiaomi“ flagmanai debiutuos šią savaitę: kompanijos vadovai oficialiai paskelbė pristatymo datą, laukti liko nebedaug

Kalbos apie naujuosius „Xiaomi“ flagmanus internete sklando jau keletą mėnesių. Dar visai neseniai, buvo pasirodę pranešimų, jog Kinijos milžinės vadovai naujausius išmaniuosius telefonus ketina pristatyti spalio 27 dieną, tačiau tokia informacija nepasitvirtino.

„Xiaomi“ atstovai oficialiai patvirtino, jog „Xiaomi 14“ serijos flagmanai bus pristatyti jau spalio 26 dieną, viena diena anksčiau nei buvo skelbiama iki šiol. Kaip žinia, daugelis kitų metų flagmanų veiks su „Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi, o „Qualcomm“ šį mikroschemų rinkinį ketina pristatyti spalio 24 – 26 dienomis. „Xiaomi“ siekia tapti pirmuoju gamintoju, kuris pademonstruos įrenginius su šiuo nauju lustu.

Remiantis naujausia informacija, „Xiaomi 14“ ir „Xiaomi 14 Pro“ išmanieji telefonai bus prieinami juodos, baltos ir žalios spalvos, o standartinis modelis dar turės ir rožinės spalvos versiją. Verta paminėti ir tai, jog „Pro“ variantas pasiūlys ir 16 GB operatyviosios (RAM) bei 1 TB versiją.

Kiek anksčiau buvo skelbiama, jog „Xiaomi 14“ išmanusis telefonas turėtų būti aprūpintas 6,44 colių įstrižainės „Huaxing C8“ OLED ekranu su 1.5K raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Teigiama, kad ši panelė galės pasiūlyti 2 800 nitų maksimalų ryškumą, o taip pat ir „Dolby Vision“ palaikymą bei DCI-P3 spalvų gamą.

Niekam ne paslaptis, jog šis „Xiaomi“ flagmanas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi. Šią informaciją patvirtina ir naujasis pranešimas. Čia bus naudojamos LPDDR5x operatyviosios (RAM) atmintinės bei UFS 4.0 saugyklos. Išmaniojo veikimą turėtų palaikyti 4 600 mAh talpos baterija su 90W įkrovimo galimybe. Gamintojas taip pat pasiūlys 50W belaidį įkrovimą ir 10W atvirkštinio krovimo funkciją.

„Xiaomi 14“ nugarėlėje turėtumėme rasti trigubą kamerą, o visos jos bus aprūpintos 50 MP raiškos vaizdo jutikliais. Čia turėtumėme rasti pagrindinį objektyvą su optiniu vaizdo stabilizavimu, plataus kampo kamerą bei teleobjektyvą.

Neoficialiais duomenimis, „Xiaomi 14“ taip pat turės dvigubus stereo garsiakalbius, IR palaikymą, o pats išmanusis telefonas bus atsparus vandeniui ir dulkėms, ką patvirtins IP68 sertifikatas. Verta paminėti, jog šis „Xiaomi“ flagmanas turės ir specialią aušinimo sistemą, kas apsaugos įrenginį nuo perkaitimo.

2 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas