Naujieji „Samsung“ flagmanai pasiūlys ilgai lauktus atnaujinimus: pagaliau bus išspręsta didžiausia sulenkiamų telefonų problema

Lukas Snarskis

2023-03-20, 07:16

0 komentarų

Dabartinė sulenkiamų išmaniųjų telefonų rinkos lyderė „Samsung“ 2022 metus pabaigė su kiek mažesniais tokio tipo įrenginių pardavimais, tačiau dabar aiškėja ką bendrovė planuoja šiemet. Po „Galaxy S23“ serijos flagmanų pristatymo, daugiausiai kalbų dabar sulaukia rudenį pasirodantys sulenkiami modeliai.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Naujieji „Samsung“ flagmanai pasiūlys ilgai lauktus atnaujinimus: pagaliau bus išspręsta didžiausia sulenkiamų telefonų problema
Samsung Galaxy Fold ir Flip / Luko Snarskio nuotr.

Internete jau kuris laikas kalbama apie naująjį „Samsung Galaxy Fold5“, o taip pat ir „Galaxy Flip5“ sulenkiamus išmaniuosius telefonus. Remiantis naujausia informacija, abu šie modeliai turėtų sulaukti didelių sulenkimo mechanizmo atnaujinimų, kurie leistų visiškai pašalinti tarpą, kuris atsiranda juos sulenkus.

Skelbiama, jog „Samsung“ jau yra paruošusi sprendimą, kuris leistų pašalinti tarpą, kuomet įrenginiai sulenkti. „Samsung Galaxy Fold5“ atveju tai leistų sumažinti ir šio išmaniojo telefono storį, kuris siektų tik 13 mm, kas yra ženklus sumažėjimas. Naujausi sprendimai leistų šį įrenginį sulenkti tarsi knygą, nepaliekant nė menkiausio tarpo tarp abiejų dalių.

Samsung Galaxy Fold4 / Luko Snarskio nuotr.

Tokios naujienos nėra didelė staigmena. Naują sulenkimo mechanizmą „Samsung“ jau buvo pademonstravusi šių metų pradžioje, kuomet vyko „CES 2023“ technologijų paroda. Kalbos netilo ir po Las Vegase įvykusio renginio ir tai ne pirmas kartas, kuomet skirtingi šaltiniai teigia, jog „Samsung“ turėtų pasiūlyti gerokai patobulintą sulenkimo mechanizmą.

Remiantis naujausia informacija, šiemet pasirodantis „Galaxy Fold5“ išmanusis turės tokį patį išorinį ekraną kaip ir praėjusių metų modelis. Tai reiškia, kad sulenkiamas įrenginys ir toliau naudos 6,2 colių įstrižainės ekraną, kuriuo galima naudotis, kuomet telefonas yra sulenktas. Tiesa, kol kas nėra žinoma kokios raiškos bus ši panelė bei kitos jos savybės.

Samsung Galaxy Flip3 / Telefonai.eu nuotr.

Kalbant apie „Samsung Galaxy Flip5“, šis atlenkiamas išmanusis telefonas be patobulinto sulenkimo mechanizmo, turėtų sulaukti kvadratinio ekrano viršutinėje įrenginio dalyje, o jo įstrižainė sieks 3,4 colio. Tai būtų ganėtinai didelis atnaujinimas, atsižvelgiant į tai, jog „Galaxy Flip4“ turi tik 1,9 colių įstrižainės ekraną.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas