Naujo telefono pristatymui ruošiasi „Poco“: Europoje jau netrukus gali pasirodyti naujas „flagmanų žudikas“

Lukas Snarskis

2023-01-17, 15:14 (atnaujinta 2023-01-17, 15:15)

0 komentarų

„Xiaomi“ ir toliau dirba nenuilsdama, kepdama vieną telefoną po kito. Mes jau matėme šių metų flagmanų pristatymą, taip pat buvo pristatyti ir penki „Redmi“ įrenginiai. Šįkart eilė atėjo jos dukterinei kompanijai „Poco“, kurios išmanieji vadinami skambiu „flagmanų žudikų” pavadinimo dėl rinkoje lygių neturinčio kainos/kokybė santykio.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Naujo telefono pristatymui ruošiasi „Poco“: Europoje jau netrukus gali pasirodyti naujas „flagmanų žudikas“

Kinijos kompanija „Poco“ jau artimiausiu metu turėtų pristatyti naująjį „Poco F5“ išmanųjį telefoną, kurio gamyba jau pradėta. Šaltinių teigimu, jau ruošiami modeliai, kurie bus prieinami Azijos, o taip pat ir Europos rinkoje. Tiesa, pats gamintojas dar nėra patvirtinęs šio išmaniojo išleidimo, tačiau pristatymas turėtų įvykti jau netrukus.

Šiemet tikimasi išvysti du „Poco F5“ serijos išmaniuosius telefonus – tai standartinis „F5“ modelis, o taip pat ir kiek galingesnis „Poco F5 Pro“. Tikėtina, kad „Xiaomi“ vadovai panaudos jau ne kartą matyti manevrą ir tiesiog perdarys anksčiau išleistą įrenginį, suteikdami jam naują vardą. Remiantis naujausia informacija, „Poco F5“ turėtų būti analogiška „Redmi K60“ linijai. Bent jau taip turėtų atsitikti su „Poco F5“ įrenginiu.

Jeigu tokia informacija pasitvirtintų – tai reikštų, kad šis išmanusis turės 6,67 colių įstrižainės AMOLED ekraną su 2K raiška, o viršutinėje ekrano dalyje – nedidelė išpjova, kur įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Tis ekranas turėtų būti aprūpintas 120 Hz atsinaujinimo dažniu, o taip pat ir HDR10+ palaikymu.

„Poco F5“ galimai veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1“ procesoriumi, o taip pat turės 64 MP raiškos vaizdo objektyvą, kuris bus naudojamas pagrindinėje kameroje. Greta rasime 8 MP plataus kampo kamerą, o taip pat ir 2 MP makro objektyvą. Išmaniajame turėtų būti panaudota ir 5500 mAh talpos baterija su 67W greituoju įkrovimu.

Kaip jau minėjome, „Poco“ jau galimai pradėjo šio išmaniojo telefono gamybą, o jo pristatymas turėtų įvykti netrukus. Deja, tačiau oficialios informacijos gamintojas nėra pateikęs.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas