Naujojo „OnePlus Nord CE 3“ telefono belaukiant: jau yra žinomos pagrindinės specifikacijos, sužinokite pagrindinius privalumus

Lukas Snarskis

2023-03-06, 07:16

0 komentarų

Kinijos bendrovė „OnePlus“ per pastaruosius metus gerokai išplėtė savo išmaniųjų telefonų asortimentą, skirdama nemažą dėmesį ir pigesnius įrenginius besirenkančiai pirkėjų grupei. „Nord“ serija nemažai dėmesio susilaukia visame pasaulyje, o dabar artėja ir dar vieno modelio pristatymas.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Naujojo „OnePlus Nord CE 3“ telefono belaukiant: jau yra žinomos pagrindinės specifikacijos, sužinokite pagrindinius privalumus

Dar praėjusių metų vasario mėnesį buvo pristatytas „OnePlus Nord CE 2“, o balandį debiutavo ir „Nord CE 2 Lite 5G“ išmanusis telefonas. Net neabejojama, jog jau visai netrukus turėtų būti pristatytas ir naujasis „OnePlus Nord CE 3“. Nors oficiali išleidimo data nėra žinoma, tačiau pagrindinės specifikacijos – menka paslaptis.

Remiantis naujausia informacija, naujasis „OnePlus Nord CE 3“ išmanusis telefonas bus aprūpintas 6,72 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje panelės dalyje – asmenukių kamera su 16 MP raiškos vaizdo jutikliu.

Pranešama, jog šis „OnePlus“ išmanusis veiks su „Qualcomm Snapdragon 782G“ procesoriumi bei turės 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Jau žinoma ir, kad šio įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 80W greituoju įkrovimu.

„OnePlus Nord CE 3“ nugarėlėje turėtų būti įmontuota 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta pagrindinė kamera, o greta jos – 8 MP plataus kampo bei 2 MP makro moduliai.

Šaltinių teigimu, šio išmaniojo telefono pristatymas turėtų įvykti liepos mėnesį, tačiau tikslesnė išleidimo data dar nėra žinoma.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas