Naujojo „OnePlus Nord CE 3“ telefono belaukiant: jau yra žinomos pagrindinės specifikacijos, sužinokite pagrindinius privalumus

Lukas Snarskis

2023-03-06, 07:16

0 komentarų

Kinijos bendrovė „OnePlus“ per pastaruosius metus gerokai išplėtė savo išmaniųjų telefonų asortimentą, skirdama nemažą dėmesį ir pigesnius įrenginius besirenkančiai pirkėjų grupei. „Nord“ serija nemažai dėmesio susilaukia visame pasaulyje, o dabar artėja ir dar vieno modelio pristatymas.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Naujojo „OnePlus Nord CE 3“ telefono belaukiant: jau yra žinomos pagrindinės specifikacijos, sužinokite pagrindinius privalumus

Dar praėjusių metų vasario mėnesį buvo pristatytas „OnePlus Nord CE 2“, o balandį debiutavo ir „Nord CE 2 Lite 5G“ išmanusis telefonas. Net neabejojama, jog jau visai netrukus turėtų būti pristatytas ir naujasis „OnePlus Nord CE 3“. Nors oficiali išleidimo data nėra žinoma, tačiau pagrindinės specifikacijos – menka paslaptis.

Remiantis naujausia informacija, naujasis „OnePlus Nord CE 3“ išmanusis telefonas bus aprūpintas 6,72 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje panelės dalyje – asmenukių kamera su 16 MP raiškos vaizdo jutikliu.

Pranešama, jog šis „OnePlus“ išmanusis veiks su „Qualcomm Snapdragon 782G“ procesoriumi bei turės 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Jau žinoma ir, kad šio įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 80W greituoju įkrovimu.

„OnePlus Nord CE 3“ nugarėlėje turėtų būti įmontuota 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta pagrindinė kamera, o greta jos – 8 MP plataus kampo bei 2 MP makro moduliai.

Šaltinių teigimu, šio išmaniojo telefono pristatymas turėtų įvykti liepos mėnesį, tačiau tikslesnė išleidimo data dar nėra žinoma.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas