Naujųjų „iPhone 16“ serijos išmaniųjų telefonų taisymas kainuos brangiau nei anksčiau: aiškėja, kiek reikės susimokėti už naujųjų įrenginių baterijos keitimą

Lina Snarskienė

2024-09-17, 13:00

0 komentarų

„Apple“ kaip ir įprasta pristatė keturis naujus modelius - tai „iPhone 16“, „iPhone 16 Plus“, „iPhone 16 Pro“ ir „iPhone 16 Pro Max“. Juos jau galima užsisakyti ir Lietuvoje, o oficiali prekyba startuoja nuo rugsėjo 20 dienos.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
Naujųjų „iPhone 16“ serijos išmaniųjų telefonų taisymas kainuos brangiau nei anksčiau: aiškėja, kiek reikės susimokėti už naujųjų įrenginių baterijos keitimą

Kaip ir kiekvienais metais, visi su dideliu nekantrumu laukia naujųjų „iPhone“ modelių. „Apple“ telefonai išsiskiria savo ilgaamžiškumu, inovatyvumu ir elegantišku dizainu. Tačiau už naujausių bendrovės išmaniųjų telefonų baterijos keitimą šiemet gali tekti susimokėti daugiau nei anksčiau.

„Apple“ nusprendė padidinti savo naujausių aukščiausios klasės išmaniųjų telefonų „iPhone 16 Pro“ ir „iPhone 16 Pro Max“ baterijos keitimo kainą. Bendrovė už juos ima 20 proc. daugiau nei už „iPhone 16“ ir „iPhone 16 Plus“.

Ir ne tik tai, bet ir nepamirškite, kad baterijos keitimas visai „iPhone 15“ šeimai kainuoja tiek pat. Tačiau dabar turime kainų skirtumą tarp „16 Pro“ ir „16“, taip pat visų kitų prieš juos buvusių „iPhone“ išmaniuosius.

Už „iPhone 16 Pro“ ir „Pro Max“ pakeitimą teks sumokėti 119 JAV dolerių, o už vanilinį „iPhone 16“ ir „iPhone 16 Plus“ – 99 JAV dolerius, t. y. tiek pat, kiek visi „iPhone 15“ ar „iPhone 14“. Tik „iPhone 13“ serijos kaina yra mažesnė – 89 doleriai.

Visos aukščiau nurodytos kainos taikomos „Apple“ parduotuvėse. Trečiųjų šalių „Apple“ įgaliotuose paslaugų teikėjuose mokesčiai gali skirtis. Tiesa, kainos Lietuvoje šiuo metu nėra žinomos, tačiau galime tikėtis, kad ir mūsų šalyje bus taikoma panaši kainodara.

Priminsime, jog naująjį „iPhone 16“ mobiliojo operatoriaus svetainėje galima įsigyti nuo 989 eurų. „iPhone 16 Plus“ kainuos nuo 1 139 eurų, „iPhone 16 Pro“ – nuo 1 249 eurų, o „iPhone 16 Pro Max“ kaina prasideda nuo 1 489 eurų. Konkreti kaina taip pat priklauso nuo pasirinkto modelio ir atminties talpos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas