Netrukus debiutuos dar vienas „Honor“ išmanusis telefonas: paaiškėjo, kokiomis savybėmis jis pasižymės ir kokia bus jo kaina

Lukas Snarskis

2024-07-17, 09:00

1 komentaras

Kinijos technologijų bendrovė „Honor“ neseniai pristatė gausybę naujų produktų – dar praėjusią savaitę debiutavo ne tik naujas nešiojamas kompiuteris ar planšetės, bet ir sulenkiami išmanieji telefonai. Ir tuos tuo sustoti neketinama.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Netrukus debiutuos dar vienas „Honor“ išmanusis telefonas: paaiškėjo, kokiomis savybėmis jis pasižymės ir kokia bus jo kaina

Po praėjusią savaitę įvykusio gausybės naujų produktų pristatymo – ruošiamas ir dar vienas naujas išmanusis telefonas. Internete pasirodė pirmieji pranešimai apie „Honor X60i“, kuris turėtų debiutuoti jau artimiausiu metu.

Dabar aiškėja ir pagrindinės šio „Honor“ įrenginio specifikacijos. Jis turės modelio numerį LYN-AN00 ir veiks su „MediaTek Dimensity 6080“ procesoriumi. Pirkėjai galės rinktis tarp 8 GB ir 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB arba 512 GB vidinės atminties.

Išmanusis telefonas turės 6,7 colių įstrižainės LCD ekraną su Full HD+ raiška, o viršutinėje ekrano dalyje – piliulės formos išpjova, kur bus įmontuota 8 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojanti asmenukių kamera. Nugarėlėje – dvi kameros.

Pranešama, jog pagrindinė „Honor X60i“ kamera turės 50 MP raiškos vaizdo jutiklį, o greta rasime ir 2 MP gylio sensorių. Išmaniojo veikimą turėtų palaikyti 5 000 mAh talpos baterija su 35W įkrovimo galimybe. Ši „Honor“ naujiena pasižymės ir nedideliu svoriu, kuris sieks 172 gramus, o korpuso storis – vos 7,2 mm.

Išmanusis telefonas pirkėjams bus siūlomas juodos, mėlynos, baltos ir violetinės spalvų, o pigiausias modelis bus parduodamas nuo 215 eurų. Neoficialiais duomenimis, „Honor“ šį įrenginį turėtų pristatyti jau liepos 26 dieną, o tuomet paaiškės ir jo prieinamumas.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas