Netrukus debiutuos naujasis „Redmi Note 12 Turbo“ telefonas: aiškėja kokiomis savybėmis ketinama nustebinti pirkėjus

Lukas Snarskis

2023-03-26, 08:30

0 komentarų

Kinijos milžinė „Xiaomi“ kasmet išleidžia daugybę įvairių išmaniųjų telefonų, o kai kurie jų parduodami pasitelkiant dukterines kompanijas. Lietuviai puikiai žino tokius vardus kaip „Poco“ ar „Redmi“. Būtent pastaroji dar visai neseniai pristatė „Note 12“ seriją, kuri netrukus gali pasipildyti dar vienu nauju modeliu.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Netrukus debiutuos naujasis „Redmi Note 12 Turbo“ telefonas: aiškėja kokiomis savybėmis ketinama nustebinti pirkėjus

„Redmi“ jau yra pristačiusi penkis „Redmi Note 12“ serijos išmaniuosius telefonus, o jau netrukus turėtų debiutuoti ir šeštasis. Kinijos kompanijos vadovai planuoja pristatyti „Redmi Note 12 Turbo“, kurio debiutas įvyks jau kovo 28 dieną. Tai turėtų būti pirmasis išmanusis, kuris veiks su „Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 2“ procesoriumi.

Dabar paaiškėjo pagrindinės naujojo įrenginio specifikacijos. Internete pasirodžiusios reklaminės „Redmi Note 12 Turbo“ išmaniojo telefono nuotraukos atskleidžia, jog šis modelis bus aprūpintas 12 bitų ekranu su HDR10+ palaikymu bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Anksčiau buvo skelbiama, jog čia bus naudojama 6,67 colių įstrižainės panelė su Full HD+ raiška. Ekranas turėtų dengti maždaug 93,45 proc. priekinės telefono dalies.

Naujasis „Redmi“ išmanusis telefonas taip pat turės „Dolby Atmos“ bei „Hi-Res Audio“ palaikymą, o įrenginio korpuse rasime ir ausinių lizdą. Kaip jau minėjome, tai bus pirmasis modelis su naujuoju „Snapdragon 7+ Gen 2“ procesoriumi, o pirkėjams bus pasiūlyta iki 16 GB operatyviosios (RAM) bei 1 TB vidinės atminties. „Note 12 Turbo“ taip pat turės 5 000 mAh talpos bateriją su 67W greituoju įkrovimu.

„Redmi Note 12 Turbo“ nugarėlėje turėtumėme rasti tris kameras, o pagrindinė jų bus aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu. Greta rasime 8 MP plataus kampo objektyvą, o trečiojo sensoriaus savybės išlieka nežinomos, tačiau tai turėtų būti gylio sensorius.

Kaip jau minėjome, „Redmi“ šį išmanųjį telefoną ketina pristatyti jau kovo 28 dieną, o visą naujausią informaciją, kaip ir įprasta, rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas