Netrukus pasirodantis „Galaxy S24 Ultra“ pasiūlys dar geresnę mobilią fotografiją: gamintojas ketina nustebinti tuos, kurie dažnai naudoja priartinimo galimybę

Artūras Nalivaiko

2024-01-06, 14:36 (atnaujinta 2024-01-13, 09:43)

7 komentarai (-ų)

Kalbos apie „Samsung“ planus pristatyti naujuosius „Galaxy S24“ serijos išmaniuosius telefonus netyla jau kuris laikas. Pirmieji gandai pasirodė dar prieš pora mėnesių, o dabar jau yra žinoma ne tik pagrindinės įrenginių specifikacijos, tačiau ir galimos kainos Europoje.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Netrukus pasirodantis „Galaxy S24 Ultra“ pasiūlys dar geresnę mobilią fotografiją: gamintojas ketina nustebinti tuos, kurie dažnai naudoja priartinimo galimybę

Artėjant naujųjų „Samsung“ flagmanų pristatymui – aiškėja ir vis daugiau informacijos ne tik apie pačius išmaniuosius telefonus, tačiau pagaliau oficialiai patvirtinta ir išleidimo data. „Samsung“ atstovai patvirtino, jog „Galaxy Unpacked“ renginys įvyks sausio 17 dieną 20:00 val. Lietuvos laiku.

Internete nuolat pasirodo įvairiausios informacijos apie „Galaxy S24“ serijos išmaniuosius telefonus. Bene daugiausiai pranešimų kalbama apie „Samsung Galaxy S24 Ultra“ flagmaną. Kiek anksčiau buvo skelbiama, jog šis modelis turės „Nightography Zoom“ galimybę, o prieš porą dienų paskelbta ir apie filmavimo galimybes.

Neoficialiais duomenimis, „Galaxy S24 Ultra“ pasiūlys ir kokybiškesnes nuotraukas, kuomet naudojamas 10x priartinimas. Kokie galimi pakeitimai bus padaryti, lyginant su „Galaxy S23 Ultra“ modeliu, nėra žinoma. Nors tokia informacija ir nedetalizuojama, tačiau tikėtina, kad šiuo atveju kalbama apie periskopinį objektyvą.

Priminsime, jog „Samsung Galaxy S24 Ultra“ nugarėlėje turės keturias kameras. Čia rasime 200 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 12 MP plataus kampo objektyvą, 10 MP teleobjektyvą su 3x optinio priartinimo galimybe bei 50 MP periskopinį teleobjektyvą, kuris pasiūlys 5x optinį priartinimą.

Kaip jau minėjome, naujųjų „Samsung“ išmaniųjų telefonų pristatymas įvyks sausio 17 dieną, o spaudos konferenciją, kuri prasidės 20:00 val. Lietuvos laiku, bus galima stebėti „YouTube“ platformoje. Kaip ir įprasta, visą naujausią informaciją apie „Galaxy S24“ telefonus rasite ir mūsų portale.

7 komentarų

Asd

Vyrai tie kas megsta inovacijas, aš nuo ultra perejau prie fold. Patogumas nerealus taip fotikas palyginus su ultros fotikais tai linki grresnio s pen nera. Bet naudojimosi patogūmas nerealu.

Mindaugas

"Priminsime, jog Samsung Galaxy S24 Ultra nugarėlėje turės kameras.".
Čia rimtai? Kameros bus nugarėlėje?

Arturas

Laukiu nesulaukiu. Panasu kad fotikas bus super. Naktine fotografija ir zoomas. Plokscias ekranas irgi patogesnis rankoj nei lenktas kuris vis megindavi isslyst.

Dada

S22 Ultra, S23Ultra ir S24 Ultra, suraskite 3 skirtumus dizaine. Eina obuolio keliu- nieko naujo, tik mažėja ekrano pikselių kiekis ir kamerų megapikselių kiekis. Kas nemažėja, tai kaina.

Trololo

Na dizainas manau nėra esminė inovacijų vieta. Čia svarbu nebent žmonėm kurie paflexint nori, kad pas juos naujausias. O šiaip net ir šioj vietoj padarė bent man esminį trūkstamą pokytį nuo s22 tai lygus ne edge ekranas. :) Tiesa gal kiek per greit kepami tie telefonai, tai money grabas tikrai jaučiasi, tačiau man asmeniškai ne diznaine :))

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas