Netrukus sulauksime „Moto G85“ išmaniojo telefono debiuto, paaiškėjo, kokiomis savybėmis išsiskirs ši „Motorola“ naujiena

Lukas Snarskis

2024-06-20, 19:55

0 komentarų

„Motorola“ praėjusiais metais pristatė ne vieną išmanųjį telefoną, o tarp jų išvydome ir dėmesio vertus sulenkiamus įrenginius. Aktyviai gamintojas darbuojasi ir šiemet. Mes jau matėme naujausius aukščiausios klasės telefonus, o netrukus sulauksime ir daugiau naujienų.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Netrukus sulauksime „Moto G85“ išmaniojo telefono debiuto, paaiškėjo, kokiomis savybėmis išsiskirs ši „Motorola“ naujiena

Praėjusių metų rugpjūtį debiutavo „Moto G84“ išmanusis telefonas, o jau netrukus gali būti pristatytas ir atnaujintas variantas. „Motorola“ jau artimiausiu metu gali pristatyti „Moto G85“ variantą, kuris turėtų kainuoti maždaug 300 eurų.

Nors kol kas ir nėra žinoma, kada gali būti pristatytas šis „Motorola“ išmanusis telefonas, tačiau šiandien paaiškėjo detalios jo specifikacijos. Jau žinoma, jog „Moto G85“ turės 6,67 colių įstrižainės OLED ekraną su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo ir čia bus naudojama panelė su lenktomis kraštinėmis.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 6s Gen 3“ procesoriumi bei turės iki 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. „Moto G85“ veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 30W įkrovimo sparta bei „QC 3“ ir „PD 3.0“ įkrovimo standartų palaikymu. Pirkėjus šis modelis pasieks su „Android 14“ operacinės sistemos versija.

Naujojo „Motorola“ įrenginio nugarėlėje rasime dvi kameras. Pagrindinė jų naudos 50 MP raiškos vaizdo jutiklį su f/1.79 diafragma ir optiniu vaizdo stabilizavimu. Nugarėlėje taip pat rasime ir 8 MP plataus kampo objektyvą su automatiniu fokusavimu. Priekinėje įrenginio dalyje – 32 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojanti asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas taip pat turės stereo garsiakalbius su „Dolby Audio“ palaikymu, „Bluetooth 5.1“ ir NFC ryšių palaikymu. Skelbiama, jog „Moto G85“ bus ganėtinai lengvas įrenginys ir jo svoris sieks tik 171 gramus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas