Netrukus sulauksime pigaus „Samsung“ telefono debiuto, jau žinomos pagrindinės naujojo „Galaxy A06“ modelio specifikacijas

Lukas Snarskis

2024-07-21, 13:00

0 komentarų

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ kasmet pristato gausybę įvairiausių išmaniųjų telefonų – sulenkiami modeliai, aukščiausios klasės flagmanai ar itin pigius variantus. Bendrovės asortimente galima rasti ir nemažai vidutinės klasės prietaisų.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Netrukus sulauksime pigaus „Samsung“ telefono debiuto, jau žinomos pagrindinės naujojo „Galaxy A06“ modelio specifikacijas

Praėjusių metų rugsėjo mėnesį buvo pristatytas nebrangus „Samsung Galaxy A05“ išmanusis telefonas. „Samsung“ dabar jau ruošia ir šio modelio atnaujinimą, kuris bus žinomas kaip „Galaxy A06“. Nors gamintojas dar nėra pristatęs šio įrenginio oficialiai, tačiau pastaruoju metu pasirodo vis daugiau pranešimų apie tai.

„Samsung Galaxy A06“ neseniai buvo aptiktas SIRIM sertifikavimo duomenų bazėje, o kiek anksčiau buvo aptiktas ir FCC ir BIS duombazėse. Tai rodo, jog oficialus biudžetinio įrenginio išleidimas gali įvykti jau netrukus, o šiandien jau žinoma ir dalis jo specifikacijų.

FCC duomenys atskleidžia , jog šis nebrangus „Samsung“ telefonas palaikys dvigubo dažnio „Wi-Fi“, „Bluetooth“ ir turės 4G LTE palaikymą. Išmaniojo telefono matmenys sieks 167,3 x 77,31 mm, tačiau korpuso storis išlieka nežinomas.

Čia naudojamas akumuliatorius vertinamas kaip 4 855 mAh talpos, kas reiškia, jog tipinė jo vertė bus 5 000 mAh. Tai yra analogiškos savybės kaip ir praėjusių metų modelyje. Išmanusis telefonas veikiausiai turės „MediaTek Helio G85“ procesorių.

Naujasis „Galaxy A06“ turės 6 GB operatyviosios (RAM) ir veiks su „Android 14“ operacine sistema. Aiškėja ir tai, jog išmanusis pasiūlys dvigubo dažnio „Wi-Fi 5“ palaikymą.

Kaip jau minėjome, šis biudžetinės klasės „Samsung“ įrenginys turėtų debiutuoti jau artimiausiu metu, o visą naujausią informaciją, kaip ir įprasta, rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas