Netrukus turėtų debiutuoti pigus „Galaxy A25“ modelis: pasirodė pirmosios nuotraukos, jau aiškios pagrindinės šios „Samsung“ naujienos specifikacijos

Lukas Snarskis

2023-11-19, 12:07

0 komentarų

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ kasmet pristato nemažai išmaniųjų telefonų, o tarp jų ir „Galaxy A“ serijos modeliai. Bendrovė kasmet pristato bent keletą pigesnių įrenginių, o netrukus turėtų debiutuoti ir dar vienas.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Netrukus turėtų debiutuoti pigus „Galaxy A25“ modelis: pasirodė pirmosios nuotraukos, jau aiškios pagrindinės šios „Samsung“ naujienos specifikacijos

„Samsung“ ruošiasi naujojo „Galaxy A25“ išmaniojo telefono pristatymui, kuris turėtų patikti ieškantiems nebrangaus įrenginio. Dar prieš savaitę buvo pasirodę pirmieji pranešimai apie šį įrenginį, o dabar internete paplito modelio nuotraukos, o taip pat aiškėja ir pagrindinės jo specifikacijos.

Remiantis naujausia informacija, išmanusis telefonas turės 6,5 colių įstrižainės AMOLED ekraną su vandens lašo formos išpjova, kur bus įmontuota 13 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. „Samsung Galaxy A25“ ekranas turėtų būti Full HD+ raiškos, o taip pat pasiūlys 120 Hz atsinaujinimo dažnį bei iki 1 000 nitų siekiantį maksimalų ryškumą.

Kaip jau buvo skelbta anksčiau, ši „Samsung“ naujiena veiks su „Exynos 1280“ procesoriumi, o tai leis pasiūlyti ir 5G ryšio technologijos palaikymą. Pirkėjai turėtų gauti iki 8 GB operatyviosios (RAM) atminties. „Samsung Galaxy A25“ pasiūlys 25W įkrovimo galimybę. Deja, tačiau spartesnės krovimo technologijos šiame modelyje nerasime, mat analogiškos galimybės buvo siūlomos ir šią vasarą debiutavusiame „Galaxy A24“ variante.

Naujasis modelis turės 5 000 mAh talpos bateriją. „Galaxy A25“ nugarėlėje rasime tris kameras, o pagrindinė jų bus aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu. Greta rasime 8 MP plataus kampo objektyvą, o taip pat ir 2 MP makro kamerą.

Deja, tačiau tiksli šio išmaniojo telefono pasirodymo data išlieka nežinoma. „Samsung“ pristatymo laukiama 2024 metų pradžioje, bet tiksli data kol kas nėra numatyta. Nėra žinoma ir „Galaxy A25“ modelio kaina.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas