„Nokia“ pristatė dar vieną pigų telefoną: debiutuoja naujasis „C12 Pro“ su lengvai pakeičiama baterija

Lukas Snarskis

2023-03-21, 16:38

0 komentarų

Bendrovė „HMD Global“ prieš daugiau nei penkerius metus įsigijo „Nokia“ išmaniųjų telefonų padalinį ir tapo atsakinga už naujų telefonų kūrimą su šiuo legendiniu prekės ženklu. Ir nors šių dienų rezultatai nė iš tolo neprilygsta šlovingiems „Nokia“ laikams, tačiau kompanija nepasiduoda ir kasmet pristato bent keletą dėmesio vertų produktų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Nokia“ pristatė dar vieną pigų telefoną: debiutuoja naujasis „C12 Pro“ su lengvai pakeičiama baterija

Šiandien buvo pristatytas naujas biudžetinės klasės išmanusis telefonas. „HMD Global“ atstovai pristatė naująjį „Nokia C12 Pro“, kuris kainuos mažiau nei 80 eurų. Kviečiame pažvelgti kas siūloma už tokią žemą kainą.

Naujasis „Nokia C12 Pro“ pasiūlys 6,3 colių įstrižainės HD+ raiškos ekraną, o viršutinėje jo dalyje – vandens lašo formos išpjova su 5 MP raiškos vaizdo jutikliu. Išmanusis telefonas veiks su „Unisoc 9863A1“ procesoriumi bei turės 2 GB arba 3 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties.

Išmaniojo telefono nugarėlėje – 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta kamera, o taip pat ir LED blykstė. „Nokia C12 Pro“ įrenginio veikimą palaikys 4 000 mAh talpos baterija, kurią bus galima nesunkiai pasikeisti. „Nokia“ naujiena veiks su „Android 12 Go“ operacinės sistemos versija.

Pirkėjams naujasis „Nokia C12 Pro“ bus pasiūlytas trijų skirtingų spalvų – mėlynos, mėtinės arba tamsiai pilkos. Skelbiama, jog šis išmanusis kainuos vos 78 eurus, tačiau bent jau kol kas jis bus prieinamas tik Indijos rinkoje. Informacijos apie šio modelio pasirodymą Europoje – kol kas nėra.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas