„Nokia“ pristatė du pigius telefonus: už kiek daugiau nei 100 eurų pasiūlys net tris dienas tarnaujančią bateriją

Jau pirmadienį Barselonoje prasideda didžiausia mobiliųjų technologijų paroda „Mobile World Congress“, tačiau pirmosios naujienos iš Ispanijos atkeliauja likus dar dviem dienom iki oficialios pradžios. Pirmieji apie naujus produktus paskelbė „HMD Global“ atstovai, kuriems priklauso prekinis ženklas „Nokia“.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
„Nokia“ pristatė du pigius telefonus: už kiek daugiau nei 100 eurų pasiūlys net tris dienas tarnaujančią bateriją

Šiandien „Nokia“ pademonstravo naująjį „Nokia G22“ išmanųjį telefoną, apie kurį skaityti galite paspaudę čia, tačiau tai nebuvo vienintelė dienos naujiena. Barselonoje pristatyti ir dar du įrenginiai – tai „Nokia C32“, o taip pat ir „Nokia C22“.

Naujasis „Nokia C32“ išmanusis telefonas tapo pirmuoju C serijos įrenginiu, kuris pasiūlys 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o šio modelio nugarėlė, kaip ir priekinė dalis, padengta stiklu, kas yra ganėtinai neįprasta savybė tokios klasės telefonams. „Nokia C32“ ir „C22“ modeliai taip pat turės IP52 sertifikatą, kas rodo atsparumą nedideliam kiekiui vandens bei dulkėms.

Abu išmanieji telefonai pasiūlys 6,5 colių įstrižainės LCD ekranus su HD+ raiška. „Nokia“ naujienos taip pat turės 5000 mAh talpos baterijas su 10W įkrovimu, o, gamintojo teigimu, pilno įkrovimo turėtų pakakti net trims dienoms. „Nokia“ sako, kad puikų baterijos energijos kontroliavimą atlieka dirbtiniu intelektu aprūpinta programinė įranga.

„Nokia C32“ variantas turės šoninėje briaunoje įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį, o taip pat ir jau minėta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą. Pastaroji palaikys „Auto HDR“, portretų bei naktinį režimus. Nugarėlėje taip pat įmontuota ir 2 MP makro kamera, o priekinėje dalyje – 8 MP asmenukių kamera.

Pranešama, jog „Nokia C32“ išmanusis veiks su „Unisoc SC9863A“ procesoriumi bei turės 3 GB arba 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB arba 128 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele. Į šį modelį įdiegta „Android 13“ operacinės sistemos versija. Skelbiama, kad telefono kaina prasidės nuo 129 eurų.

Kalbant apie „Nokia C22“ išmanųjį telefoną, šis modelis turės plastmasinę nugarėlę, o čia rasime ir pirštų antspaudų jutiklį. Nugarėlėje taip pat įmontuota 13 MP pagrindinė kamera, o greta jos – 2 MP makro objektyvas.

Išmanusis telefonas turės 2 GB arba 3 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele. Pranešama, jog naujasis „Nokia C22“ kainuos maždaug 109 eurus.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas