Norintys įsigyti „Xiaomi Mix Flip“ – teks gerokai paploninti pinigines: aiškėja, kad Europoje jis kainuos ženkliai daugiau nei „Galaxy Flip6“ variantas

Lukas Snarskis

2024-07-24, 14:55 (atnaujinta 2024-07-26, 16:29)

0 komentarų

„Xiaomi“ neseniai surengė ilgai lauktą pristatymo renginį, o jo metu pristatė gausybę naujienų. Žinoma, daugiausiai dėmesio sulaukė sulenkiami bendrovės išmanieji telefonai.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Norintys įsigyti „Xiaomi Mix Flip“ – teks gerokai paploninti pinigines: aiškėja, kad Europoje jis kainuos ženkliai daugiau nei „Galaxy Flip6“ variantas

Bene daugiausiai dėmesio sulaukė „Xiaomi Mix Flip“, kuris tapo pirmuoju tokio tipo modeliu bendrovės asortimente. Nuo oficialaus „Mix Flip“ pristatymo praėjo tik kiek daugiau nei savaitė, o išmanusis telefonas jau prieinamas Kinijos rinkoje.

Neseniai buvo pasirodę pirmieji pranešimai apie šio „Xiaomi“ išmaniojo telefono debiutą Europos rinkoje, o dabar aiškėja ir daugiau informacijos. Kinijos kompanijos atstovai atskleidė, jog „Mix Flip“ iš pradžių bus pasiūlytas penkiose Vidurio ir Rytų Europos šalyse, o jo kaina sieks 1 300 – 1 400 eurus.

Verta pastebėti, jog anksčiau buvo skelbiama apie šio įrenginio kainą, kuri buvo gerokai žemesnė ir pretendavo būti žemesne nei „Samsung“ sukurto „Galaxy Flip6“ varianto. Tačiau dabar jau aišku, kad už „Xiaomi“ šedevrą teks mokėti gerokai daugiau nei už „Samsung“ modelį, kurio kaina prasideda nuo 1 099 eurų.

Priminsime, jog „Mix Flip“ variantas turi 4,01 colių įstrižainės išorinį ekraną, kuris pagal dydį prilygsta „Motorola Razr+ 2024“ ir yra tarp didžiausių visoje rinkoje. „Xiaomi“ jį vadina „All Around Liquid“ išoriniu ekranu ir siūlo 16:9 kraštinių santykį.

Išorinis ekranas pasiūlys ganėtinai platų funkcionalumą ir čia jūs galėsite naudotis visomis programėlėmis arba tiesiog susidėlioti įvairius valdiklius, kurie pagerintų kasdienę naudojimosi patirtį. „Xiaomi Mix Flip“ priekinėje dalyje – ir du apskritimai, kur įmontuotos dvi 50 MP raiškos vaizdo jutikliais aprūpintos kameros.

Atlenkus šį išmanųjį telefoną – 6,86 colių įstrižainės OLED ekranas su 120 Hz atsinaujinimo dažniu ir 3 000 nitų maksimaliu ryškumu. Viršutinėje ekrano dalyje rasime ir dar vieną 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą kamerą, kuris pasiūlys vos 9 centimetrus siekiantį minimalų fokusavimo atstumą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas