„Nothing“ fiksuoja fantastiškus pirmųjų pardavimų rezultatus: pirmadienį debiutavęs „CMF Phone 1“ modelis sulaukė didžiulio susidomėjimo, populiarumu gerokai lenkia kitus gamintojo telefonus

Lukas Snarskis

2024-07-13, 07:55 (atnaujinta 2024-07-13, 11:32)

0 komentarų

Praėjusį pirmadienį buvo pristatytas pirmasis CMF prekiniu ženklu pažymėtas išmanusis telefonas, kuris bus žinomas kaip „CMF Phone 1“. Gamintojas pasiūlė nebrangų modelį, turintį ir keletą išskirtinių savybių.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Nothing“ fiksuoja fantastiškus pirmųjų pardavimų rezultatus: pirmadienį debiutavęs „CMF Phone 1“ modelis sulaukė didžiulio susidomėjimo, populiarumu gerokai lenkia kitus gamintojo telefonus

Pirmojo CMF išmaniojo telefono prekyba prasidėjo penktadienį ir gamintojas pasidalino pirmąja pardavimų statistika. „Nothing“ paskelbė, jog per pirmąsias tris valandas buvo parduota daugiau nei 100 tūkst. įrenginių, kas yra stebėtinai geras rezultatas.

Verta paminėti, jog kovo mėnesį debiutavęs „Nothing Phone (2a)“ nesulaukė tokio didelio susidomėjimo, o analogiškiems pardavimams užfiksuoti prireikė 24 valandų. „CMF Phone 1“, bent jau prekybos pradžioje, sulaukė aštuonis kartus didesnio pirkėjų dėmesio.

Išmanusis telefonas turės 6,67 colių įstrižainės Super AMOLED ekraną su Full HD+ raiška. Čia naudojama panelė pasiūlys iki 2 000 nitų siekiantį ryškumą ir 120 Hz atsinaujinimo dažnį. Viršutinėje dalyje rasime ir 1š MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą.

„CMF Phone 1“ veiks su „MediaTek Dimensity 7300“ mikroschemų rinkiniu bei pasiūlys 6 arba 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 arba 256 GB vidinės atminties. Įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 33W įkrovimo galimybe. Tiesa, nugarėlė verta išskirtinio paminėjimo.

CMF produktuose, kaip ir „Nothing“ svarbiausia yra dizainas, o „Phone 1“ turi keletą šaunių gudrybių. Galiniame skydelyje yra tvirtinimo taškas, prie kurio galima pritvirtinti įvairius priedus. Dar geriau, pats skydelis yra lengvai keičiamas, todėl galite pakeisti telefono spalvą arba gauti naują, jei telefonas būtų sugadintas.

Plačiau apie naująjį „CMF Phone 1“ galite skaityti paspaudę čia. Priminsime, jog išmanusis telefonas parduodamas nuo 199,99 eurų ir jį jau dabar galima rezervuoti oficialioje CMF internetinėje parduotuvėje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas