„Nothing“ pristatė specialaus leidimo „Phone (2a)“ telefoną: išskirtinis įrenginio modelis, kuris nustebins savo spalvų gausa

Lukas Snarskis

2024-05-30, 10:55

0 komentarų

Daugelis išmaniųjų telefonų gamintojų jau ruošiasi naujausių flagmanų pristatymui, o kai kurios bendrovės jau spėjo ir juos pristatyti. Tikėtina, kad tokių planų turi ir „Nothing“, tačiau šiuo metu daugiausiai dėmesio skiriama neseniai debiutavusiam vidutiniokui.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Nothing“ pristatė specialaus leidimo „Phone (2a)“ telefoną: išskirtinis įrenginio modelis, kuris nustebins savo spalvų gausa

Kovo mėnesio pradžioje „Nothing“ pristatė naująjį „Phone (2a)“ išmaniojo telefono modelį, o dabar turi ir dar vieną naują. Dar prieš keletą dienų buvo anonsuojamas naujas šio įrenginio spalvinis variantas, o vakar, trečiadienį, jis buvo pristatytas ir oficialiai.

Kompanijos atstovai pristatė naująjį „Nothing Phone (2a) Special Edition“, kuris išsiskirs savo spalvų gama, lyginant su kitais gamintojo produktais. Čia galima matyti raudonos, geltonos ir mėlynos spalvų akcentus. Žinoma, „Nothing“ ir toliau išlieka ištikimi savo stilistika – čia ir toliau dominuoja permatomos detalės.

„Džiaugiamės galėdami pristatyti „Phone (2a) Special Edition“. Tai pirmasis mūsų gaminys, kuriame išvysite pagrindinių spalvų paletę - raudoną, mėlyną ir geltoną. Jo bendra estetika yra nuoroda į kai kuriuos mūsų praeities dizaino herojus, kartu sukuriant naują išmaniojo telefono išraišką. Funkcinis prietaisas tampa įspūdingu meno kūriniu“, - sakė bendrovės dizaino vadovas Adamas Batesas.

Išmaniojo telefono specifikacijos išlieka nepakitusios, o tai reiškia, jog čia rasime 6,78 colių įstrižainės AMOLED ekraną su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojama 10 bitų ekrano panelė, o maksimalus ryškumas sieks 1 300 nitų. Viršutinėje ekrano dalyje rasime ir nedidelį apskritimą, kur įmontuota 32 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Dimensity 7200 Pro“ procesoriumi, o jo veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija. Gamintojo teigimu, 45W greitasis įkrovimas leis šį modelį įkrauti iki 50 proc. per 23 minutes, o pilnas įkrovimas truks apie 59 minutes.

„Nothing Phone (2a)“ nugarėlėje turės dvi kameras, o pagrindinė jų naudos 50 MP raiškos vaizdo jutiklį su optiniu vaizdo stabilizavimu. Greta taip pat rasime ir 50 MP plataus kampo objektyvą su f/2.2 diafragma. Žinoma, ši kamerų sistema yra ir svarbi išmaniojo telefono dizaino dalis.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas