„Nothing“ ruošia pigų išmanųjį telefoną: aiškėja, kokiomis savybėmis pasižymės „CMF Phone 1“ ir kiek toks įrenginys galėtų kainuoti

Lukas Snarskis

2024-06-11, 12:00

0 komentarų

Technologijų kompanija „Nothing“ jau kuris laikas anonsavo naujus savo produktus, o neseniai įvyko ir oficialus jų pristatymas. Kaip ir buvo tikėtasi, bendrovės atstovai pademonstravo naujus belaidžius ausinukus. Dabar gamintojas ruošia ir dar vieną naujieną.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Nothing“ ruošia pigų išmanųjį telefoną: aiškėja, kokiomis savybėmis pasižymės „CMF Phone 1“ ir kiek toks įrenginys galėtų kainuoti

„Nothing“ dar praėjusiais metais pristatė „CMF“ prekinį ženklas, kuris skirtas pigesniems produktams pasiūlyti. Internete jau kuris laikas kalbama apie pirmąjį telefoną, pažymėtu būtent šiuo ženklu. Jau žinoma, kad jis bus parduodamas kaip „CMF Phone 1“.

Kompanijos atstovai jau artimiausiu metu ketina pristatyti šį nebrangų išmanųjį telefoną, o dabar aiškėja pagrindinės jo specifikacijos, taip pat ir galima kaina. Kviečiame pažvelgti į šio įrenginio technines savybes.

Remiantis naujausia informacija, „CMF Phone 1“ turėtų būti aprūpintas 6,67 colių įstrižainės OLED ekranu su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Deja, tačiau šis įrenginys neturės „Glyph LED“ sprendimo, kuris naudojamas „Nothing“ išmaniųjų telefonų nugarėlėje.

Naujasis įrenginys turėtų veikti su „MediaTek Dimensity 7300“ procesoriumi bei turės 8 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 33W greitojo įkrovimo galimybe. Pirkėjus šis modelis pasieks su „Android 14“ operacinės sistemos versija.

Neoficialiais duomenimis, „CMF Phone 1“ nugarėlėje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o čia taip pat bus įmontuotas ir dar vienas objektyvas, tačiau jo savybės kol kas nėra žinomos. Priekinėje telefono dalyje – 16 MP asmenukių kamera.

Naujasis „CMF Phone 1“ turėtų kainuoti nuo maždaug 223 eurų, tačiau, žinoma, tokia informacija dar nėra patvirtinta oficialiai. Kaip jau minėjome, šis išmanusis telefonas turėtų debiutuoti jau artimiausiu metu, tačiau tiksli išleidimo data dar nėra paskelbta.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas