„Nothing“ ruošiasi pristatymo renginiui: dar šią savaitę galime išvysti naują bendrovės išmanųjį telefoną

Lukas Snarskis

2023-12-05, 17:55

0 komentarų

Didžiulį šurmulį elektronikos pasaulyje sukėlusi kompanija „Nothing“, kurią įkūrė buvęs „OnePlus“ vadovas Carlas Pei, savo asortimente jau turi du išmaniuosius telefonus. Tačiau netrukus jų gali būti ir daugiau.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Nothing“ ruošiasi pristatymo renginiui: dar šią savaitę galime išvysti naują bendrovės išmanųjį telefoną

Daugelis išmaniųjų telefonų gamintojų jau ruošiasi naujausių flagmanų pristatymui, o kai kurios bendrovės jau spėjo ir juos pristatyti. Tikėtina, kad tokių planų turi ir „Nothing“, tačiau dabar aiškėja, jog netrukus gali debiutuoti naujas vidutinės klasės įrenginys, kuris būtų žinomas kaip „Nothing Phone 2a“.

Internete jau buvo pasirodę pranešimų apie dar nepristatytą „Nothing“ išmanųjį telefoną, o šias kalbas dar labiau pakurstė ir kompanijos atstovai. Socialiniame tinkle „X“ jie atnaujino savo paskyros aprašymą, kuriame dabar skelbiama, jog „kažkas pasirodys šią savaitę“. Nors oficialiai ir nepatvirtinta, tačiau tikėtina, kad tai bus „Nothing Phone 2a“.

Jau žinoma, kad šis įrenginys turės 6,7 colių įstrižainės AMOLED ekraną su nedideliu apskritimu viršuje, kur bus įmontuota asmenukių kamera. Išmaniojo telefono nugarėlėje turėtų būti įmontuotos ir dvi kameros, tačiau daugiau informacijos nėra žinoma.

Deja, tačiau bent jau kol kas, tai yra visa informacija, kuri žinoma apie naująjį „Nothing“ išmanųjį telefoną.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas