„Nubia“ anonsuoja naująjį savo flagmaną: jau rytoj įvyks oficialus pristatymas, atskleisti „Red Magic 9S Pro“ modelio dizaino ypatumai

Lukas Snarskis

2024-07-02, 07:55 (atnaujinta 2024-07-09, 12:27)

0 komentarų

„nubia“ ne taip seniai pristatė naujuosius „Red Magic 9 Pro“ serijos išmaniuosius telefonus, kurie skirti žaidimų gerbėjams ir pasižymi galingomis specifikacijomis. Dabar gamintojas ruošiasi pademonstruoti dar vieną žaidimams pritaikyti flagmaną.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Nubia“ anonsuoja naująjį savo flagmaną: jau rytoj įvyks oficialus pristatymas, atskleisti „Red Magic 9S Pro“ modelio dizaino ypatumai

Kompanijos atstovai paskelbė apie liepos 3 dieną planuojama spaudos konferenciją, kurios metu debiutuos „Red Magic 9S Pro“ išmanusis telefonas. Nesunku nuspėti, jog vienas pagrindinių akcentų bus skirta dirbtinio intelekto savybėms.

Likus tik kiek daugiau nei vienai dienai, „Red Magic“ atstovai pasidalino ir naujojo savo flagmano nuotraukomis. Tai atskleidžia, jog išmanusis telefonas bus prieinamas baltos, juodos spalvų, o taip pat bus pasiūlyti ir du skaidrūs variantai.

Tiesa, dizaino formos yra kone identiškos kaip ir „Red Magic 9“ serijos įrenginių. Turime plokščius metalinius šonus, aštrius kampus, viso ekrano patirtį priekyje su po ekranu esančia asmenukių kamera ir plokščią stiklinį galinį skydelį. Du iš variantų yra permatomi, kas leidžia matyti dalį vidinės įrangos.

Aiškėja ir tai, kad ketinama pristatyti ne vieną, o du naujus modelius. Vienas iš jų bus „Red Magic 9S Pro+“, kuris neseniai buvo aptiktas „AnTuTu“ platformoje. Našumo testų metu jis veikė su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi. Tiesa, čia bus naudojama kiek modifikuota ir galingesnė jo versija.

„AnTuTu“ testų rezultatai atskleidžia ir tai, jog išmanusis telefonas turės 120 Hz atsinaujinimo dažniu pasižymintį ekraną, 24 GB operatyviosios (RAM) atminties, o taip pat ir 1 TB vidinę atmintinę. Žinoma, tai veikiausiai bus brangiausias modelis, bet gamintojas pasiūlys ir mažesnes atmintinių konfigūracijas.

„Red Magic 9S Pro+“ surinko 485 363 taškus CPU, 979 908 taškus GPU, 507 149 taškus atmintinių ir 397 122 taškus UX testuose. Kaip galima matyti aukščiau esančioje nuotraukoje, šis flagmanas veikė su „Android 14“ operacinės sistemos versija.

Kaip jau minėjome, „Red Magic 9S Pro“ serijos išmanieji telefonai bus pristatyti jau rytoj, liepos 3 dieną, o visą naujausią informaciją rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas