Oficialiai pristatytas „Honor Play 50 Plus“ telefonas: už nedidelę kainą pasiūlys stilingus dizaino sprendimus bei itin talpią bateriją

Lukas Snarskis

2023-10-12, 07:16

0 komentarų

Kinijos kompanija „Honor“, po atsiskyrimo nuo „Huawei“, neslepia ambicingų planų, o tai puikiai iliustruoja ir naujausi bendrovės išmanieji telefonai. Bendrovė šiemet jau pristatė ne vieną flagmaną, o taip pat ir įspūdingą sulenkiamą išmanųjį.

„FunWater SUP“ pripučiamos irklentės tik už 141 eurą su nuolaidos kodu NNNDFUYHA1. Spauskite čia, kad įsigyti.
Oficialiai pristatytas „Honor Play 50 Plus“ telefonas: už nedidelę kainą pasiūlys stilingus dizaino sprendimus bei itin talpią bateriją

Jau šiandien įvyks dar viena „Honor“ spaudos konferencija, kur bus pristatytas naujas sulenkiamas išmanusis telefonas. Tačiau dar prieš tai – debiutavo ir dar vienas įrenginys. Kompanijos atstovai oficialiai pademonstravo nebrangų „Play 50 Plus“ modelį.

Naujasis „Honor Play 50 Plus“ pasiūlys 6,8 colių įstrižainės LCD ekraną su 90 Hz atsinaujinimo dažniu bei Full HD+ raiška. Viršutinėje ekrano dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Dimensity 6020“ procesoriumi bei turės 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Pranešama, jog ši „Honor“ naujiena veiks su „Android 13“ operacinės sistemos versija bei „MagicOS 7.2“ vartotojo sąsaja.

Žvelgiant į šio įrenginio nugarėlę, nesunku įžvelgti panašumų su praėjusiais metais debiutavusiais „Samsung Galaxy S22“ ar „Galaxy S22+“ modeliais. Kairiajame nugarėlės kampe rasime du didelius apskritimus, kur rasime LED blykstę bei dvi kameras. „Play 50 Plus“ modelis pasiūlys 50 MP pagrindinę bei 2 MP gylio sensorių.

„Honor Play 50 Plus“ veikimą palaikys 6 000 mAh talpos baterija su 35W įkrovimo galimybe. Išmanusis telefonas taip pat turi šoninėje briaunoje įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį, dvigubus garsiakalbius bei „Hi-Res“ garso palaikymą. Negana to, gamintojas įmontavo ir ausinių lizdą.

„Honor“ naujiena bus prieinama keturių skirtingų spalvų, o pigiausias modelis kainuos nuo 185 eurų. Tiesa, bent jau kol kas šis išmanusis telefonas bus prieinamas tik Kinijos rinkoje, informacijos apie pasirodymą kituose regionuose – kol kas nėra.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas