Oficialiai pristatytas naujasis „Honor 90 GT“ telefonas: už itin patrauklią kainą pasiūlys daugybę galios bei itin greitą įkrovimą

Lukas Snarskis

2023-12-22, 15:49

0 komentarų

2023 metams artėjant link pabaigos – itin suaktyvėjo „Honor“ gamybos linijos ir bendrovė surengė ne vieną naujo produkto pristatymą.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Oficialiai pristatytas naujasis „Honor 90 GT“ telefonas: už itin patrauklią kainą pasiūlys daugybę galios bei itin greitą įkrovimą

Dar gegužės mėnesį „Honor“ pristatė „Honor 90“ serijos išmaniuosius telefonus, kurie debiutavo Kinijos rinkoje. Vėliau šios serijos įrenginiai atkeliavo ir į Europą, o dabar debiutuoja ir dar viena naujiena. „Honor“ oficialiai pristatė naująjį „Honor 90 GT“ modelį.

Naujasis „Honor“ išmanusis telefonas aprūpintas 6,7 colių įstrižainės AMOLED ekranu su 1 200 x 2 664 taškų raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Po ekranu taip pat įmontuotas pirštų antspaudų jutiklis, o viršutinėje ekrano dalyje – nedidelis apskritimas, kur rasime 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą.

„Honor 90 GT“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi, o pigiausias modelis turės 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Tokio varianto kaina sieks maždaug 331 eurus. Gamintojas taip pat ketina pasiūlyti ir 24 GB operatyviosios bei 1 TB vidinės atminties turintį modelį, o jo kaina sieks maždaug 472 eurus.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime dvi kameras, o pagrindinė jų bus aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu. Čia bus naudojamas „Sony IMX906“ sensorius su optiniu vaizdo stabilizavimu. Greta rasime 12 MP plataus kampo kamerą.

Naujasis „Honor“ įrenginys pirkėjus pasieks su „Android 14“ operacinės sistemos versija bei „MagicOS 7.2“ vartotojo sąsaja. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 100W greituoju įkrovimu. Pirkėjai galės rinktis iš trijų skirtingų spalvų – juodos, mėlynos ir auksinės.

Ši „Honor“ naujiena, bent jau kol kas, bus prieinama tik Kinijos rinkoje, kur prekyba prasidės jau gruodžio 26 dieną. Deja, tačiau informacijos apie šio modelio pasirodymą Europoje – kol kas nėra.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas