Oficialiai pristatytas naujasis „Honor Magic Vs3“ sulenkiamas išmanusis telefonas: plonesnis, galingesnis ir pigesnis nei dauguma konkurentų

Lukas Snarskis

2024-07-12, 11:11 (atnaujinta 2024-07-12, 23:36)

0 komentarų

Iki šiol ploniausias sulenkiamas įrenginys rinkoje buvo „Xiaomi Mix Fold 2“, kurio korpuso storis sulenkus siekė 11,2 mm, o svoris – 262 gramai. Naujasis „Magic V2“ modelis bus vos 9,9 mm storio, o jo svoris sieks 231 gramus. Taigi, tai ne tik ploniausias, bet ir vienas lengviausių tokio tipo produktų.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Oficialiai pristatytas naujasis „Honor Magic Vs3“ sulenkiamas išmanusis telefonas: plonesnis, galingesnis ir pigesnis nei dauguma konkurentų

„Honor“ jau kuris laikas anonsavo dar vieną naują sulenkiamą išmanųjį telefoną, o dabar jis pristatytas ir oficialiai. Kaip ir tikėtasi, šiandien surengtos spaudos konferencijos metu pristatytas naujasis „Magic Vs3“ išmanusis, kuris pasiūlys keletą svarbių atnaujinimų bei dar plonesnį korpusą.

„Honor Magic Vs3“ pirkėjams bus prieinamas juodos, žalios ir baltos spalvos, o gamintojo naudojamas sulenkimo mechanizmas leido sumažinti šio prietaiso storį vos iki 9,8 mm. Atlenkus šį išmanųjį telefoną – storis siekia vos 4,65 mm. Bendras įrenginio svoris – maždaug 229 gramai, kas yra labai panašu į tai, kiek sveria įprastiniai telefonai.

Išorinis šios „Honor“ naujienos ekranas pasižymės 6,43 colių įstrižaine. Čia naudojama panelė yra 2 376 x 1 060 taškų raiškos, o kraštinių santykis – 10:9. Vidinėje „Magic Vs3“ modelio dalyje – 7,92 colių įstrižainės sulenkiamas ekranas su 2 344 x 2 156 taškų raiška. Abi panelės pasiūlys 1-120 Hz atsinaujinimo dažnį, 100 proc. DCI-P3 spalvų gamos palaikymą ir „Dolby Vision“ aukšto dinaminio diapazono technologiją.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą su optiniu vaizdo stabilizavimu. „Magic Vs3“ taip pat turi 40 MP plataus kampo objektyvą, o trečioji kamera – 8 MP periskopinis objektyvas. Tai suteiks 5x optinio priartinimo galimybę, o taip pat ir optinį vaizdo stabilizavimą. Išorinis ir vidinis ekranas papuoštas 16 MP asmenukių kameromis.

Verta paminėti, kad „Honor Magic Vs3“ turi paties gamintojo sukurtą RF lustą „Honor C1+“, kuris užtikrina geresnes ryšio galimybes net ir esant nepalankioms sąlygoms. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 66W greituoju įkrovimu bei 50W belaidžiu krovimu. Įrenginys veiks su antros kartos „Snapdragon 8“ procesoriumi.

Ši „Honor“ naujiena pirkėjus pasieks su „Android 14“ operacine sistema ir „MagicOS 8.0.1“ vartotojo sąsaja. Pigiausias modelis kainuos nuo 887 eurų ir pasiūlys 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Tiesa, ši kaina skirta Kinijos rinkoje, o informacijos apie prieinamumą Europoje – nepateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas