Oficialiai pristatytas naujasis „Poco C65“: puikus ekranas, „MediaTek“ procesorius ir itin žema kaina

Tomas Eidukevičius

2023-11-06, 18:06

5 komentarai (-ų)

Kinijos milžinės „Xiaomi“ dukterinė bendrovė „Poco“ yra puikiai žinoma ir daugelio lietuvių pamėgta dėl puikiomis savybėmis pasižyminčių išmaniųjų telefonų. Dabar bendrovė pristatė naują modelį tiems, kurie ieško nebrangaus modelio.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Oficialiai pristatytas naujasis „Poco C65“: puikus ekranas, „MediaTek“ procesorius ir itin žema kaina

Kaip ir buvo tikėtasi, „Poco“ oficialiai pristatė naująjį „C65“ modelį, kuris turėtų kainuoti maždaug 100 eurų. Ir nors gamintojas neatskleidė tikslios įrenginio kainos, tačiau jau dabar žinomos visos šio išmaniojo telefono specifikacijos.

Naujasis „Poco C65“ aprūpintas 6,74 colių įstrižainės IPS LCD ekranu su HD+ raiška bei 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Gamintojo teigimu, maksimalus ekrano ryškumas siekia 600 nitų, o čia naudojama 8 bitų panelė, kuri turi ir TUV sertifikatą.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Helio G85“ procesoriumi, o pirkėjai galės rinktis iš dviejų operatyviosios (RAM) atminties opcijų – 6 GB arba 8 GB. Pirmuoju atveju gausite 128 GB, o antruoju – 256 GB vidinės atminties. „Poco C65“ veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 18W įkrovimo galimybe.

„Poco“ į šio įrenginio nugarėlę įmontavo dvi kameras. Čia rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o greta jos – 2 MP makro sensorius. Priekinėje išmaniojo telefono dalyje – 8 MP asmenukių kamera, kuri įmontuota nedideliame apskritime.

Pranešama, jog pirkėjams naujasis „Poco C65“ bus pasiūlytas juodos, mėlynos ir violetinės spalvų. Deja, tačiau jo kaina kol kas nėra skelbiama. Nėra žinoma ir tai, ar šis išmanusis bus prieinamas Europos rinkoje.

5 komentarų

Td

Pabandžiau poco X3 pro neturėjau problemu metai laiko sumokėjau 270€ ,antrą paėmiau poco X4 pro 5g ir vėl nustebino žema kaina ,maxsimalios galimybės ,Bareika laiko ,nekimba nu žodžių galvoju pereit prie poco F serijos jie brangesni bet šneka ,kad monstrai

123

Iš visų mano turėtų telefonų Pokofonas man labiausiai patinka.

Robis

Pritariu, savo Poco paskandinau, tuo metu negavau kito Poco, pirkau Samsunga 54 5g, labai nuvilė, reikia keist šitą š**ą į normalų daiktą.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas