Oficialiai pristatytas naujasis „Redmi 13“ išmanusis telefonas: vos už 200 eurų pasiūlys savybes, kokių šios serijos įrenginiuose dar nėra buvę

Artūras Nalivaiko

2024-06-06, 10:55

0 komentarų

Kinijos kompanija „Xiaomi“, kartu su savo dukterinėmis bendrovėms, kasmet pristato daugybę išmaniųjų telefonų. Bene populiariausi yra tie, kurie pažymėti „Redmi“ prekiniu ženklu, o dabar bendrovė turi ir dar vieną naują įrenginį.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Oficialiai pristatytas naujasis „Redmi 13“ išmanusis telefonas: vos už 200 eurų pasiūlys savybes, kokių šios serijos įrenginiuose dar nėra buvę

„Redmi“ jau yra pristatę ne vieną nebrangų prietaisą, o dabar debiutuoja ir dar vienas šios linijos įrenginys. Kompanija pademonstravo „Redmi 13“ išmanųjį telefoną, kuris tapo pirmuoju šios serijos modeliu su 108 MP pagrindine kamera.

Naujasis „Redmi 13“ turės 108 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o čia panaudotas „Samsung ISOCELL HM6“ vaizdo jutiklis, kuris pasiūlys ir 3x priartinimo galimybę. Nugarėlėje taip pat rasime ir 2 MP makro objektyvą, o priekinėje dalyje – 13 MP asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas turės 6,79 colių įstrižainės LCD ekraną su Full HD+ raiška ir 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Maksimalus „Redmi 13“ ekrano ryškumas – 550 nitų, o visa priekinė dalis apsaugota „Gorilla Glass“ apsauginiu stiklu. Tiesa, gamintojas neatskleidė koks tiksliai stiklo modelis panaudotas.

„Redmi 13“ veiks su „MediaTek Helio G91“ procesoriumi ir turės 6 GB arba 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Išmaniojo veikimą palaikys 5 030 mAh talpos baterija su 33W greituoju įkrovimu. Pirkėjai šį telefoną galės įsigyti juodos, auksinės, rožinės ir mėlynos spalvų.

Pranešama, jog pigiausias modelis kainuos nuo 200 eurų ir netrukus turėtų pasirodyti ir mūsų šalies parduotuvėse. Verta paminėti ir tai, jog „Redmi 13“ pasiūlys ir atminties kortelių palaikymą, o taip pat turi ausinių lizdą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas