Oficialiai pristatytas naujasis „Samsung Galaxy M35 5G“ išmanusis telefonas: jau žinomos pagrindinės jo specifikacijos, netrukus turėtų pasiekti ir Europą

Lukas Snarskis

2024-07-18, 10:55

0 komentarų

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ kasmet pristato gausybę įvairiausių išmaniųjų telefonų – sulenkiami modeliai, aukščiausios klasės flagmanai ar itin pigius variantus. Bendrovės asortimente galima rasti ir nemažai vidutinės klasės prietaisų.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Oficialiai pristatytas naujasis „Samsung Galaxy M35 5G“ išmanusis telefonas: jau žinomos pagrindinės jo specifikacijos, netrukus turėtų pasiekti ir Europą

„Samsung“ dar gegužės pabaigoje buvo pristačiusi ir „Galaxy M35 5G“ išmanųjį telefoną, kuris iki šiol buvo prieinamas tik Kinijos rinkoje. Dabar šis įrenginys atkeliauja ir į Indiją, o tai reiškia, kad netrukus jo turėtumėme sulaukti ir Europoje.

Išmanusis telefonas kainuos nuo 219 eurų, o už šią kainą pirkėjai gaus variantą su 6 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties. Norintiems talpesnių atmintinių – „Samsung“ pasiūlys ir daugiau opcijų.

Naujasis „Galaxy M35 5G“ variantas veiks su „Exynos 1380“ procesoriumi ir turės iki 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties, o taip pat ir atminties kortelių palaikymą. Šio išmaniojo telefono veikimą palaikys 6 000 mAh talpos baterija.

Išmanusis telefonas turės 6,6 colių įstrižainės OLED ekraną su Full HD+ raiška. Maksimalus šios panelės ryškumas sieks 1 000 nitų. „Galaxy M35 5G“ taip pat turės kiek storesnį korpusą, kurio storis sieks 9,1 mm, o svoris – 222 gramus. Žinoma, tam įtakos turi čia panaudota baterija.

„Samsung“ į šio prietaiso nugarėlę įmontavo tris kameras. Pagrindinė jų naudos 50 MP raiškos vaizdo jutiklį su optiniu vaizdo stabilizavimu. Greta rasime ir 8 MP plataus kampo objektyvą, o taip pat ir 2 MP makro sensorių. Priekinėje dalyje – 13 MP asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas taip pat turi stereo garsiakalbius, „Wi-Fi 6“ ir „Bluetooth 5.3“ palaikymą, o įkrovimo sparta sieks 25W. „Galaxy M35 5G“ modelis bus prieinamas tamsiai mėlynos, šviesiai mėlynos ir pilkos spalvų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas