Oficialiai pristatytas „Redmi 13C 5G“ išmanusis telefonas: už kiek daugiau nei 100 eurų pasiūlys 5G bei itin talpią bateriją

Lukas Snarskis

2023-12-07, 12:37

0 komentarų

Kinijos kompanija „Xiaomi“, kartu su savo dukterinėmis bendrovėms, kasmet pristato daugybę išmaniųjų telefonų. Bene populiariausi yra tie, kurie pažymėti „Redmi“ prekiniu ženklu.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Oficialiai pristatytas „Redmi 13C 5G“ išmanusis telefonas: už kiek daugiau nei 100 eurų pasiūlys 5G bei itin talpią bateriją

„Redmi“ vadovai dar rugsėjo mėnesį pristatė pirmuosius „Redmi Note 13“ serijos išmaniuosius telefonus, o dabar ruošiasi ir „Redmi 13“ serijos įrenginių pristatymui. Iki šiol mums būdavo pademonstruojami brangesni serijos modeliai, tačiau šįsyk priimtas priešingas sprendimas.

„Redmi“ atstovai, dar lapkričio pradžioje, oficialiai pristatė pigiausią naujosios linijos variantą – tai „Redmi 13C“. Šiandien debiutavo ir dar vienas šio įrenginio variantas – tai „Redmi 13C 5G“. Kaip sufleruoja šio modelio pavadinimas – jis pasiūlys 5G ryšio galimybę.

Naujasis „Redmi“ aprūpintas 6,74 colių įstrižainės LCD ekranu su HD+ raiška bei 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Nesunku pastebėti, jog viršutinėje ekrano dalyje įmontuota ir nedidelė vandens lašo formos išpjova, kur rasime 5 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Dimensity 6100+“ procesoriumi bei turės tris operatyviosios (RAM) atminties opcijas – 4 GB, 6 GB arba 8 GB. Pirkėjai taip pat turės ir vidinių atmintinių pasirinkimą – 128 GB arba 256 GB. „Redmi 13C 5G“ veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 18W įkrovimo galimybe.

„Redmi“ šio įrenginio nugarėlėje įmontavo dvi kameras, o pagrindinė jų aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu. Greta rasime ir 2 MP gylio sensorių, kuris skirtas portretams. Pirkėjai šį išmanųjį telefoną galės įsigyti juodos arba žalios spalvos.

Pranešama, jog pigiausias „Redmi 13C 5G“ modelis turės 4 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, o jo kaina sieks maždaug 110 eurų. Deja, tačiau kol kas išlieka neaišku kada šis įrenginys pasirodys ir Europoje. Kaip bebūtų, tai turėtų įvykti jau artimiausiu metu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas